Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Powerpoint

sdk
4 antwoorden
  • Hallo,

    Wanneer ik de ppt presentatie van mijn lessenreeks statistiek open zijn de tekens in de formules veranderd in andere vreemde tekens (bliksem, flitscamera's enz …). Ik beschik nu over Powerpoint 2007 maar had dit ook bij Powerpoint 2003. Kan er iemand mij helpen ? (wou een foto bijsluiten maar weet niet hoe het moet)

    Alvast bedankt !
  • Wat gebeurt er als je het lettertype verandert naar bijvoorbeeld het overal aanwezige Arial?
  • Het lettertype van de tekst veranderd maar de formule is een afbeelding en kan ik niet wijzigen. Vreemd: wnr ik het bij een familielid probeer worden de formules wel normaal afgebeeld, heeft nochtans dezelfde powerpoint als ik.
  • in powerpoint is een optie om TRUE TYPE fonts in te sluiten. Daarmee overtreed je wel de auteursrechten op die fonts, maar dan moet het goed gaan. Als je goed kijkt op de wikipedia worden de meeste wiskundige formules als JPG plaatje gemaakt omdat deze speciale tekens zelden op alle pc's goed te lezen zijn. Letters onder de z zijn internationaal gelijk maar daarboven niet, ook de ë en de ï worden niet altijd goed weergegeven.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.