Vraag & Antwoord

OS Windows

[Acer Aspire 3690 Laptop] Traag reagerend toetsenbord

3 antwoorden
  • Allen, Een raar probleem. Mijn vader heeft een Aspire 3690 laptop met Vista daarop. Dat werkte niet meer goed en heb ik Windows XP met SP2 (OEM editie) terug gezet. Na de installatie van XP (maar nog zonder diverse hotfixes e.d.) merkte ik dat het toetsenbord niet meer goed reageert: als ik een letter of cijfer intyp, duurt het even voordat het op het scherm verschijnt. En soms komt het ingetypte symbool helemaal niet op het scherm en dan moet ik de desbetreffende toets nog een keer indrukken. Vanzelfsprekend heb ik al gekeken of er geen broodkruimels e.d. onder de toetsen liggen. Het toetsenbord heb ik niet losgemaakt. Wie heeft dit probleem al eens eerder meegemaakt en wie heeft de oplossing voor me? Alvast bedankt voor jullie hulp. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan
  • Heb je de laptop helemaal uit gehad? Ook de batterij eruit? Laatst meegemaakt dat iemand zijn toetsenbord het helemaal niet meer deed. Na de batterij er een minuutje uitgehaald te hebben en de laptop van de stroom af gehaald te hebben werkte alles weer goed.
  • [quote:775fed7f50="tomvdlee"]Heb je de laptop helemaal uit gehad? Ook de batterij eruit? Laatst meegemaakt dat iemand zijn toetsenbord het helemaal niet meer deed. Na de batterij er een minuutje uitgehaald te hebben en de laptop van de stroom af gehaald te hebben werkte alles weer goed.[/quote:775fed7f50] Hoi Tom, Dank voor je antwoord terug. Ik zal kijken wat er gebeurt als de batterij er even helemaal uit is.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.