Vraag & Antwoord

OS Windows

Kan Windows XP Pro SP_3 op de Maxdata niet installeren.

9 antwoorden
  • Kan Windows XP Pro SP_3 op de Maxdata niet installeren. Bij een nieuwe installatie (XP versie die bij de computer geleverd is) kan booten via de CD maar krijg XP niet geinstalleerd krijg telkens een blauw met de volgende melding: setupdd.sys Page_fault_in_nonpaged_area, stop1. 0X00000050 (0XE426B710, 0x00000000, 0XF84CCFB,0X0000002) setupdd.sys- adress F8CCFCB Base At F84A2000: Datestamp 3D6DD67F. Ik via de microsoft gezocht naar eventuele oplossinge(n) zij advieseerde om alle kaarten PCI, AGP uit het systeem te halen en te kijken of Windows XP Pro SP_3 NL nu wel wil installeren. Helaas krijg na het verwijderen van de kaarten het zelfde probleem. Ik hoop dat iemand op deze forum mij op de goede rail kan zetten.
  • Rail 1: je harde schijf testen met [url=http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=287]de diagnosetool[/url] van je harde schijffabrikant. Rail 2: je geheugen testen met [url=http://www.memtest.org/]Memtest.[/url] Beide op een opstartmedium (flop/CD) zetten, je systeem hiermee opstarten en de tests laten lopen. De harde schijftest is klaar als ie klaar is, de Memorytest onderbreek je na een uurtje op 2 omdat het een eeuwige loop is. Elk programma op apart opstartmedium zetten, niet bij elkaar.
  • De meest waarschijnlijke verklaring is dat er een hardware fout is. Meestal geheugen. Controleer aantal keren met memtest86.
  • Ik heb de beide testen uitgevoerd maar helaas wil het nog steeds niet lukken.
  • dan is sp3 op je cd corrupt. Download even een nieuwe van de site van Microsoft.
  • Ik heb de laatste XP Pro Sp_3 van microsoft gedownload maar bij het onderdeel dat hij vraagt of je akkoord gaat krijg ik dat vervellende blauw scherm. Ik heb de vraag ook bij Microsoft en MaxData voorgelegd.
  • Heb je misschien een illegale versie van XP? Of draai je dual boot met Vista?
  • Ik gebruik de legale versie van Windows XP Pro NL
  • Die foutcode geeft denkelijk alleen aan dat je wisselbestand is gefragmenteerd, die op 0 zetten, rebooten en er een vaste waarde aangeven zou moeten werken. Ook een niet goed werkende geheugenmodule zou nog kunnen, maar denk het eerste. Heeft toch niets met legaal of illegaal o.i.d. te maken? :?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.