Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows XP - Geluid Doet Het Niet!

runstop
5 antwoorden
  • hallo,
    op mij computer: HP L1520 doet het geluid het niet
    de geluidjes van windows zelf doen het wel
    als je opstart of afsluit
    maar op youtube of msn, itunes enzo doet geen geluid het
    als ik naar configuratie scherm ga bij geluiden staat dat er geen audioapparaat gevonden is.

    weet iemand misschien wat ik moet doen om het geluid weer te laten werken???

    en op mijn boxjes staat:
    MLi-698
    Hi-Fi Sound Monitor
  • de audio software/drivers laden
  • [quote:0130e92577="StijnWieling"]hallo,
    op mij computer: HP L1520 doet het geluid het niet
    de geluidjes van windows zelf doen het wel
    als je opstart of afsluit
    maar op youtube of msn, itunes enzo doet geen geluid het
    als ik naar configuratie scherm ga bij geluiden staat dat er geen audioapparaat gevonden is.

    weet iemand misschien wat ik moet doen om het geluid weer te laten werken???

    en op mijn boxjes staat:
    MLi-698
    Hi-Fi Sound Monitor[/quote:0130e92577]

    klik op start/uitvoeren en typ sndvol32.exe en klik OK.
    klik op menu Opties/Eigenschappen om te kijken welke getoond worden.
    daar kan je alle volume regelen.
  • [quote:1837bd1bb7="runstop"][quote:1837bd1bb7="StijnWieling"]hallo,
    op mij computer: HP L1520 doet het geluid het niet
    de geluidjes van windows zelf doen het wel
    als je opstart of afsluit
    maar op youtube of msn, itunes enzo doet geen geluid het
    als ik naar configuratie scherm ga bij geluiden staat dat er geen audioapparaat gevonden is.

    weet iemand misschien wat ik moet doen om het geluid weer te laten werken???

    en op mijn boxjes staat:
    MLi-698
    Hi-Fi Sound Monitor[/quote:1837bd1bb7]

    klik op start/uitvoeren en typ sndvol32.exe en klik OK.
    klik op menu Opties/Eigenschappen om te kijken welke getoond worden.
    daar kan je alle volume regelen.[/quote:1837bd1bb7]

    ja maar hij kan geen volume regelen omdat er staat:
    geen GELUIDSAPPARATEN gevonden!
  • de geluidjes van windows zelf doen het wel schreef je,
    hoe kan dat als je drivers niet geïnstalleerd zijn?
    of zijn dat piepjes van de computer zelf?
    klik op Start/uitvoeren en typ devmgmt.msc en klik OK.
    kijk daar in apparaatbeheer of de drivers van geluid wel in orde zijn.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.