Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows XP - Geluid Doet Het Niet!

5 antwoorden
  • hallo, op mij computer: HP L1520 doet het geluid het niet de geluidjes van windows zelf doen het wel als je opstart of afsluit maar op youtube of msn, itunes enzo doet geen geluid het als ik naar configuratie scherm ga bij geluiden staat dat er geen audioapparaat gevonden is. weet iemand misschien wat ik moet doen om het geluid weer te laten werken??? en op mijn boxjes staat: MLi-698 Hi-Fi Sound Monitor
  • de audio software/drivers laden
  • [quote:0130e92577="StijnWieling"]hallo, op mij computer: HP L1520 doet het geluid het niet de geluidjes van windows zelf doen het wel als je opstart of afsluit maar op youtube of msn, itunes enzo doet geen geluid het als ik naar configuratie scherm ga bij geluiden staat dat er geen audioapparaat gevonden is. weet iemand misschien wat ik moet doen om het geluid weer te laten werken??? en op mijn boxjes staat: MLi-698 Hi-Fi Sound Monitor[/quote:0130e92577] klik op start/uitvoeren en typ sndvol32.exe en klik OK. klik op menu Opties/Eigenschappen om te kijken welke getoond worden. daar kan je alle volume regelen.
  • [quote:1837bd1bb7="runstop"][quote:1837bd1bb7="StijnWieling"]hallo, op mij computer: HP L1520 doet het geluid het niet de geluidjes van windows zelf doen het wel als je opstart of afsluit maar op youtube of msn, itunes enzo doet geen geluid het als ik naar configuratie scherm ga bij geluiden staat dat er geen audioapparaat gevonden is. weet iemand misschien wat ik moet doen om het geluid weer te laten werken??? en op mijn boxjes staat: MLi-698 Hi-Fi Sound Monitor[/quote:1837bd1bb7] klik op start/uitvoeren en typ sndvol32.exe en klik OK. klik op menu Opties/Eigenschappen om te kijken welke getoond worden. daar kan je alle volume regelen.[/quote:1837bd1bb7] ja maar hij kan geen volume regelen omdat er staat: geen GELUIDSAPPARATEN gevonden!
  • de geluidjes van windows zelf doen het wel schreef je, hoe kan dat als je drivers niet geïnstalleerd zijn? of zijn dat piepjes van de computer zelf? klik op Start/uitvoeren en typ devmgmt.msc en klik OK. kijk daar in apparaatbeheer of de drivers van geluid wel in orde zijn.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.