Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Vista schoonmaken

Anoniem
None
24 antwoorden
 • Hallo ik wil mijn laptop weer een schoonmaken.
  Dit heb gedaan:

  Defrag
  Ccleaner(scan op regfiles en opgeschoont)
  scannen met norton internet security 2008
  foutcontrole
  progjes verwijderd
  Scan met Windows defender
  Scan met spybot

  Wat ken ik nog meer doen.
 • Ramen lappen ?
  :wink:
 • [quote:ca32d5b8d9="Peter Vooges"]Ramen lappen ?
  :wink:[/quote:ca32d5b8d9]


  Dus dit betekent dat jij je best hebt gedaan voor een opschonig!!
  Lucia
 • Nou ja, je hebt het over windows (dat is Engels voor ……)
 • Iemand?
 • Nieuwe HD inbouwen
 • [quote:5142edda12="fera078"]Iemand?[/quote:5142edda12] zet alles eens in de vaat wasser .
  :lol:
 • nou ik zou zeggen deze forum is een heel schande. Ik vroeg hoe ik vista nog meer kon schoonmaken en wat krijg ik als antwoord ´´ ramen lappen, vaatwasser… Ik vertel dit aan iedereen door stelletje sukkels, homo´s neukers
 • Ik denk dat je niet je windows, maar je mond eens schoon moet maken.
 • Verboden om grapjes maken, staat toch duidelijk in de regelementen. :P
 • Nou Nou, nu niet iedereen over dezelfde kam scheren, :oops:

  Enkele tips voor een proper Vista'tje:
  http://www.windowsdevcenter.com/pub/a/windows/2007/03/06/cleaning-up-your-disk-drives-in-windows-vista.html

  http:/
  egistrysmart.com/?hop=cyberw

  https://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/help/83ec0ffe-ee04-4d53-8b87-25d1f05c954e1033.mspx


  :wink:
 • [Off-topic]
  Fera078,

  gezien je ander topic gesloten is (om welke reden ??? - mogelijk omdat het in Windows stond en niet in Feedback - maar dat mocht minstens toch wel eens gemeld worden :? ) zet ik het hier maar neer: eigenlijk heb je wel gelijk, maar 'k denk dat het gewoon is omdat de ene lolbroek de andere volgde, zonder bijbedoelingen, maar 'k kan begrijpen dat jij je dan als TS in de kou gezet voelt, toch zeker als het van het goede te veel is.
  dit dus even terzijde

  [/Off-topic]
 • @Passer:
  Je hebt gelijk dat TS zich wat in de maling genomen zou kunnen voelen.
  Als hij echter al wat zou hebben rondgekeken bij wat hier zoal geschreven wordt in de diverse topics, had hij gezien dat er wel vaker iets wordt geschreven wat komisch bedoeld is.

  Dat hij daar niet blij mee is kan gebeuren, maar de wijze waarop hij dit dan ventileert gaat mij te ver en andere forums kennelijk ook.
 • [quote:955dcd6682="Peter Vooges"]maar de wijze waarop hij dit dan ventileert gaat mij te ver en andere forums kennelijk ook.[/quote:955dcd6682]Da's weer iets anders en het had idd ook wel op een andere manier gekund.. :roll:
 • Ach … ramen lappen, de vaatwasser … zo'n grapje moet wel kunnen. Maar wat er aan "nieuwe HD inbouwen" grappig is, gaat mijn petje te boven. Absolute onzin en forumvervuiling. En als TS dan - tussen alle grapjes door - nog een antwoord op zijn vraag zou gekregen hebben, was er nog geen vuiltje aan de lucht. Maar daar heeft hij dan wel heel lang moeten op wachten. Tot er iemand - na alle grapjes - toch zijn gezond verstand gebruikte en wat nuttige tips aanleverde.

  Of al deze grapjes nu aanleiding moesten geven om alle forumgebruikers met een stortvloed aan scheldwoorden te beladen, is dan weer een ander punt. Daar had mondwater ook wel op zijn plaats geweest.

  Een wat uit de hand gelopen topîc dus, met "schuldigen" aan beide kanten. Maar absoluut geen mooi voorbeeld van netiquette en dit forum onwaardig.
 • [quote:35b26f34ff="fera078"]nou ik zou zeggen deze forum is een heel schande. Ik vroeg hoe ik vista nog meer kon schoonmaken en wat krijg ik als antwoord ´´ ramen lappen, vaatwasser… Ik vertel dit aan iedereen door stelletje sukkels, homo´s neukers[/quote:35b26f34ff] wat een niveau .
  echt een puber kreet .
  en welke van de drie ben je zelf sukkels, homo´s neukers :evil:
 • Laat gaan jôh, maak je er niet eens kwaad meer over.
 • jah ik heb op andere forums gekeken en daar geven ze gewoon normaal, serieus antwoord. En seg nou zelf wat heb ik aan vaatwasser, ramen lappen.
 • Nou vooruit dan een goede tip:
  Het is zeg nou zelf en niet seg nou zelf.

  :wink:
 • Ik vind het trouwens wel een schande dat jullie van die antwoorden geven. Kijk, als zoiets bij mij gebeurt, vind ik het niet erg. Omdat ik nu eenmaal weet dat de rest van het forum wel serieus is. Maar het is zijn eerste topic, en ik denk ook zijn laatste.

  1 grapje oké, maar als de rest volgt…… Wat mij betreft berichtjes scoorders en meelopers.

  We moeten immers geen slechte naam krijgen toch :wink:

  MVG

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.