Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

geen SP3 met nieuwe windows

None
17 antwoorden
 • helaas moest ik onlangs een nieuwe windows laten installeren. Bij windows update bleek al gauw dat SP3 en nog een aantal updates ontbraken. Maar installeren wordt helaas geweigerd, althans lukt ook bij herhaling niet. Bij afsluiten pc wordt me dat nogmaals aangewreven! Ik ben de enige gebruiker van de pc.
 • probeer eens manueel sp3 te installeren

  dus eerst downloaden via deze link

  http://www.softpedia.com/progDownload/Windows-XP-SP3-Download-90001.html

  en daarna proberen te installeren

  lukt het niet post opnieuw maar een berichtje en dan zal wel iemand je weer verde helpen :D
 • ben bezig het op te halen. Maar het was niet in het Nederlands, en dan ben ik bang dat het niet lukt.Via die weg van handmatige download had ik notabene het SP al eens eerder dit voorjaar opgehaald vóór dat MS het via de gewone weg liet ophalen en installeren.
 • deze: http://www.microsoft.com/downloads/thankyou.aspx?familyId=5b33b5a8-5e76-401f-be08-1e1555d4f3d4&displayLang=nl
 • die officieele link is nog beter mss

  is het gelukt met de link van softpedia
  dacht dat je een engelse xp zou hebben zoals vele tegenwoordig :D
 • hij is nog steeds bezig, dat lijkt een goed teken. Via de bladzijde van MS http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=nl
  werden er al gauw foutmeldingen gegeven en dan mag je stoppen.
 • Als ik voor iemand windows xp opnieuw installeer is dat altijd incl alle updates, jammer dat niet gebeurd is toen.
 • vorige keer (tamelijk recent) is installatie SP3 wel gebeurd; nu moest ik Windows zelfs activeren met een voor mij ongebruikelijk lange en inspannende procedure. iedereen zegt al dat de pc vervangen moet worden.
 • SP3 is nu wel gelukt, alleen die enige tientallen andere updates wenst de pc niet te installeren. Kwestie van "rechten"? vroeger nooit last van gehad. De locale pc-man wenst er zich verder niet meer mee in te laten, dus daarmee is het probleem "opgelost".
 • welke updates kunnen er dan niet geïnstalleerd worden?

  Ik weet het niet zeker, maar het heeft volgens mij niet veel met rechten te maken, want anders had je ook geen sp-3 kunnen installeren lijkt me zo.
 • in een poging ze eventueel handmatig op te halen had ik er in twee gedeeltes een printscreen van gemaakt:
  [img:73a2aa9bf9]http://i38.tinypic.com/33m0k9c.jpg[/img:73a2aa9bf9]en[img:73a2aa9bf9]http://i33.tinypic.com/15gv3o8.jpg[/img:73a2aa9bf9]
  en nog wat van Office 2007 (dat ik eventjes had) maar nu weer 2003.
  wellicht minder belangrijk, maar met regelmaat zie ik dat gele schildje in het systeemvak opdoemen
 • De bestanden worden niet geïnstalleerd??

  Krijg je een foutmelding dan?

  Lees anders onderstaande eens, misschien lijkt het op:

  http://blogs.microsoft.nl/tonykrijnen/archive/2008/03/23/windows-update-download-vindt-en-download-wel-updates-maar-installeert-niet.aspx
 • de foutmelding is alleen:
  [img:bcb0f586ec]http://i38.tinypic.com/iw144w.jpg[/img:bcb0f586ec]
  er zijn er nog méér: ongeveer 30 stuks
  en helaas werkt het voorstel in de webpage van Krijnen ook niet: meteen na het eerste CMD ( net stop wuauserv )komt er al een foutmelding.
  De MS webpages die gaan over fouten bij ophalen/installeren updates hebben me niet verder gebracht.
 • Heb jij wel Office (maakt niet uit welke versie) op je pc geïnstalleerd?
  Want zo niet dan kan hij natuurlijk ook de updates niet installeren.
 • Na die laatste windows-installatie had ik trouwens heel veel moeite 2003 te installeren. Lukte aanvankelijk niet. Toen 2007 er op gezet; even later bleek 2003 wel "te pakken", en toen 2007 er weer af. Ingewikkeld amateuristisch verhaal hè?
 • Dus Office 2003 is nu geïnstalleerd?
  De updates die je niet kan installeren zijn die "binnen gehaald" door Windows update, die automatisch eerst jouw pc heeft gecontroleerd op wat er aanwezig is, of heb je al die updates van een bepaalde site zelf binnengehaald?
 • office 2003 zit er op en ik kijk af en toe naar de webpage http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=nl van windows (werkt met de nieuwe addon IE7 nu ook met FF) of er nog wat op te halen is. Verder moet er ook automatisch updates plaats vinden "elke dag"zoals het beveiligingscentrum meldt. Het zal er wel van komen dat de laatste windowsinstallaties niet echt goed gegaan zijn.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.