Vraag & Antwoord

OS Windows

Servicepack 3

Anoniem
None
13 antwoorden
 • Gisterenavond SP 3 voor Windows XP geïnstalleerd. Sindsdien ontvang ik om de ca. 30 seconden een scherm van Outlook Express dat het comprimeren van de bestanden moet plaatsvinden en dat dit extra schijfruimte creëert. Dit kan enkele minuten duren.
  Dit scherm annuleer ik maar blijft echter terugkomen. Het is erg irritant.

  Ik gebruik Outlook (Office 2007) en heb Outlook Express niet op mijn PC geïnstalleerd.

  Wie ó wie heeft de oplossing? Mijn dank is groot.
  Treinsurfer.
 • En als je het nou gewoon eens laat lopen?
 • was laatst ook al, dit item.
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=191531&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

  wellicht is pogen om oe te verwijderen de beste optie?
 • [quote:b14900bd85="derkdejong"]wellicht is pogen om oe te verwijderen de beste optie?[/quote:b14900bd85]

  Ja, maar TS geeft aan dat-ie er niet op staat…..(?):
  "Ik gebruik Outlook (Office 2007) en heb Outlook Express niet op mijn PC geïnstalleerd."
 • [quote:cd97e85a4a="gerben"]En als je het nou gewoon eens laat lopen?[/quote:cd97e85a4a]  Heb ik inmiddels gedaan. Helaas zet het geen zoden aan de dijk. Melding blijft terugkomen.
 • [quote:d646515a8b="derkdejong"]was laatst ook al, dit item.
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=191531&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

  wellicht is pogen om oe te verwijderen de beste optie?[/quote:d646515a8b]

  De link heb ik gebruikt om de berichten te lezen. Via configscherm-software-toevoegen/verwijderen heb ik het vinkje bij Outlook Express weggehaald. Alles afgesloten en de PC opnieuw opgestart. Ook nu nog blijkt dat de melding terugkomt. Helaas!
  In ieder geval bedankt vorm je reactie.
 • start uitvoer MsConfig .
  dan vinkje weghalen opstarten outlook expresse .
  ????
 • [quote:c7ee9e97d6="plextor"]start uitvoer MsConfig .
  dan vinkje weghalen opstarten outlook expresse .
  ????[/quote:c7ee9e97d6]

  Heb bovenstaande uitgevoerd echter OE staat niet in de diverse tabbladen vermeld. Heb dus niets kunnen evranderen.
 • OE is een onderdeel van XP en kun je wegvinken/verwijderen in configuratiescherm, software en windows onderdelen.
 • [quote:dcb5c271a6="Lange Pier"]OE is een onderdeel van XP en kun je wegvinken/verwijderen in configuratiescherm, software en windows onderdelen.[/quote:dcb5c271a6]

  Heb vandaag telefonisch contact met Microsoft gehad. het probleem zit in het register. Via Regedit - HKEY_Current_User - Identitities. Hierin staan twee mappen met cijfers- en/of letterswaarden. Eén voor één uitklappen totdat je op de map 5.0 komt. Dan aan de rechterzijde Compact Check Count verwijderen. Computer opstarten en voor de zekerheid Outlook opstarten. Als het goed is dient het probleem dan opgelost te zijn. Tot nu toe schijnt dat bij mij zo te zijn
  In ieder geval bedank ik eenieder die zich voor mij heeft ingespannen.
 • Klopt…. Is ook hier terug te vinden.
  Allen uiterst vreemd dat die registersleutel aanwezig is terwijl je in het startdraadje aangaf dat OE niet op jouw PC geïnstalleerd is…… :roll:
 • Van de week kreeg ik een tip van Windows Update om Service Pack 3 naar me toe te halen en te installeren. Ik moest wel graag mijn systeem bakcuppen. Het kan niet waar zijn dat een Windowsupdate mijn bestanden wist, dacht ik. Na uitvoering was de ultramoderne computer met Windows XP Professional, niet meer te starten, noch in de safe mode, noch in de laatst goed werkende versie.
  Nu ga ik de installatie-CD opduikelen als laatste hoop dat het dan nog weer gewoon wordt, want hij wil steeds op de CD-drive kijken bij reboot.
  Maar waarschijnlijk moet ik opnieuw beginnen dus wees gewaarschuwd met deze rare update.
 • [quote:d8d8baf594="Wim Heins"]Van de week kreeg ik een tip van Windows Update om Service Pack 3 naar me toe te halen en te installeren. Ik moest wel graag mijn systeem bakcuppen. Het kan niet waar zijn dat een Windowsupdate mijn bestanden wist, dacht ik. Na uitvoering was de ultramoderne computer met Windows XP Professional, niet meer te starten, noch in de safe mode, noch in de laatst goed werkende versie.
  Nu ga ik de installatie-CD opduikelen als laatste hoop dat het dan nog weer gewoon wordt, want hij wil steeds op de CD-drive kijken bij reboot.
  Maar waarschijnlijk moet ik opnieuw beginnen dus wees gewaarschuwd met deze rare update.[/quote:d8d8baf594]

  Hoewel ik eerder had aangegeven dat de Compact Check Count uit het register dient te worden verwijderd, bleef de melding van het comprimeren na het opstarten van Outlook (!!!) terugkomen. Vandaag wederom telefonisch contact met Microsoft gehad. Het probleem zit 'm in NERO Scout (?). Indien je deze uitschakelt schijn je van de comprimeermelding af te zijn. Microsoft gaf toe op de hoogte te zijn van het probleem en "ermee bezig te zijn" dit euvel op te lossen. Er zal binnenkort wel een patch worden vrijgegeven.
  Indien je NERO Scout niet kan vinden, rest er niets anders om NERO te verwijderen en opnieuw te installeren en dan NERO Scout te disablen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.