Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

MSN.

Rosturp
4 antwoorden
 • Dag allemaal,
  Deze week haalde ik windows.live.gallery op en daarbij is ook MSN weer geïnstalleerd.
  Nou wil ik dat wel eens gebruiken om met mijn (klein)kinderen te chatten, maar ik wil er niet prominent tegen aan mopeten kijken, wanneer ik de internetexplorer start.
  Ik heb bij Extra-Internetinstellingen de desbetreffende regel verwijderd, maar die komt net zo snel weer terug en mijn iGoogle pagina krijg ik niet meer te zien.
  Hoe raak ik die MSN kwijt?
 • Menu > Extra > Opties en daar het nodige uitvinken. Eenkind kan de was doen.
 • Uiteraard had ik al geprobeerd om via Extra - Internetopties de beginpagina te wijzigen in wat ik vroeger had.
  Helemaal bovenaan staat dit:
  http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 in plaats van mijn eerste keuze.
  Als ik dat micrisoftgedoe weghaal en mijn eerste keuze ervoor in de plaats zet en ook nog om Toepassen vraag, daarna OK en dan afsluit, dan zie ik de eerstvolgende keer weer, dat mijn eerste keuze is vervangen door wat hierboven staat…..

  Ik zie geen kans dit weg te werken. Wie weet raad?

  Groeten,
  Leo Versnel
 • Je berichtgeving is wat verwarrend, maar ik begrijp dat het om de startpagina van IE gaat, die nu is ingesteld op MSN.

  Tik in de adresregel het adres van de door jouw gewenste pagina en start die op. Ga vervolgens naar Extra>Internetopties>tabblad Algemeen en klik bij startpagina "huidige gebruiken" dan moet je probleem opgelost zijn.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.