Vraag & Antwoord

OS Windows

Taakbalk is verdubbeld in hoogte = OPGELOST :-) + vraagje..

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Omdat ik aan het zoeken was hoe ik de taakbalk doorzichtig kon krijgen heb ik vanalles geprobeer maar blijkbaar ook aan het verkeerde, het zal iets heel simpels zijn maar hoe krijg ik mijn taakbalk weer enkel (ongeveer 1 cm ipv 2 cm) ? Hij is niet vergrendeld en er staat rechts een vinkje < om verborgen pictogrammen weer te geven.

  Ik heb alles geprobeerd waar ik aan durf te zitten,

  Bedankt, :oops: groetjes, Patricia
 • Je moet eerst je taakbalk ontgrendelen. (rechtermuisknop op taakbalk)
  Daarna ga je met je muis over je taakbalk naar boven, zodra je een verticaal streepje op je muisaanwijzer ziet? klik je je linker muisknop in en houd je die ingedrukt terwijl je de muis naar beneden beweegt. Dat zou je probleem moeten oplossen. Je kan ook de verticale balkjes in je taakbalk op dezelfde manier bewegen. Wanneer je taakbalk niet kleiner word? moet je die andere balk(jes) naar beneden bewegen dmv je linker muisknop ingedrukt te houden
 • [quote:adf5dd78bc="eduard33"]Je moet eerst je taakbalk ontgrendelen. (rechtermuisknop op taakbalk)
  Daarna ga je met je muis over je taakbalk naar boven, zodra je een verticaal streepje op je muisaanwijzer ziet? klik je je linker muisknop in en houd je die ingedrukt terwijl je de muis naar beneden beweegt. Dat zou je probleem moeten oplossen. Je kan ook de verticale balkjes in je taakbalk op dezelfde manier bewegen. Wanneer je taakbalk niet kleiner word? moet je die andere balk(jes) naar beneden bewegen dmv je linker muisknop ingedrukt te houden[/quote:adf5dd78bc]

  Ja, jeeeeee, schaam me dood; het is gelukt maar dan heb ik nog een vraagje, is het verstandig je taakbalk te vergrendelen of juist niet ? Wat is het meest practisch ?

  Bedankt !!!! :D
 • Is heel persoonlijk denk ik. In jou geval is het wellicht een optie :wink:

  Ik zelf heb het niet, omdat ik meerdere dingen in mijn taakbalk heb die een beetje van formaat veranderen zodra ik het slot er op zet. ik heb bv my computer rechts onder in me taakbalk staan. en die verschuift daardoor een beetje als ik het op slot zet.
 • Vergrendeld :roll: :wink:
 • :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.