Vraag & Antwoord

OS Windows

Mail kwijt onder Outlook Express

4 antwoorden
  • Hallo, van de een op andere dag is mijn vader alle mailtjes kwijt geraakt. De bestanden staan nog wel op de normale locatie. Wanneer ik echter Outlook opstart, plaatst hij er doodleuk een nieuwe file: Postvak in (1).dbx. Het gaat dus om de bestanden die staan in C:/docssettings/user/ enz. OS: XP Home SP2. Wie weet raad?
  • Als je de oude (gevulde) .dbx-bestanden nog hebt, kan je deze verplaatsen naar een nieuwe map (noem ze bvb. Mails) op je bureaublad. Van daaruit kan je deze bestanden importeren in je nieuwe (lege) OE. Start Outlook Express. Kies: Bestand -> Importeren -> Berichten -> Microsoft Outlook Express 6, vink aan: "E-mail uit een OE6-archiefmap importeren", OK, Zoek met bladeren de lokatie “Bureaublad” en selecteer de map Mails die je daar aangemaakt hebt -> "Volgende" en in het volgende venster kies je voor "Alle mappen" -> "Volgende" en al je mappen worden terug geïmporteerd.
  • Goed plan! Alleen de versie van OE die hij gebruikt is al zo oud, dat hij die optie niet heeft. Ik heb alleen MS Outlook, express niet. Windows update zorgt ook niet voor een nieuwere versie. Enig idee hoe ik aan een nieuwe versie kan komen?
  • [quote:0828bbe413="tinus89"]Enig idee hoe ik aan een nieuwe versie kan komen?[/quote:0828bbe413] Hier de 6.0 : http://www.softpedia.com/get/Internet/E-mail/E-mail-Clients/Outlook-Express.shtml

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.