Vraag & Antwoord

OS Windows

Vista: Extra grote pictogrammen: Geen voorbeeld

5 antwoorden
  • In Vista kan ik sinds kort geen voorbeeld meer zien van foto's. Normaal als ik via Beeld - Extra grote pictogrammen zie, krijg ik een 'thumbnail' te zien van de foto's. Sinds enkele dagen, zie je het standaard, meertje/bergje/wolkje plaatje van Vista te zien. De folder staat ingesteld op 'Afbeeldingen/Foto's' dus dat klopt volgens mij ook. Hoe los ik het op?
  • 1 toevoeging: Heel kort is de 'thumbnail' te zien, fractie van een seconde.
  • Ik had hetzelfde probleem. Ga naar je Windows Verkenner. Daar klik je op Extra/Mapopties en op Weergave. Tweede van boven onder Bestanden en Mappen vinkje weghalen bij 'altijd pictogrammen weergeven, nooit miniatuurweergaven'. Dan moet het weer als vanouds zijn. Succes. Ruurd
  • Helaas, dat had ik al gecheckt. Zelfs ook een tip om met "Shift ingedrukt" te kiezen voor Extra grote pictogrammen. Maar ook dat hielp niet. Evengoed bedankt voor de tip.
  • Ik heb de oplossing gevonden. Er was onvoldoende schijfruimte vermoedelijk. Er was nog 100 Mb over, maar schijnbaar is dat niet genoeg voor Vista om thumbnailtjes te tonen. Zojuist even flink opruiming gehouden en nu bij 1 gb vrij worden de thumbnailtjes weer netjes getoond.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.