Vraag & Antwoord

OS Windows

mappen verwijderen xp proff.

4 antwoorden
  • Hallo, Ik heb een map (gewoon ooit zelf gemaakt, geen systeemmap o.i.d.) die ik wil verwijderen. Als ik dat doe zegtie: er bevinden zich items in de map die te lang zijn voor de prullebak. Definitief verwijderen? Als ik dan ja zeg krijg ik: kan de map niet verwijderen de map is niet leeg. Als ik onder eigenschappen kijk is die map 554 mb/660mappen/3966 bestanden... Het interesseert me niet wat er in zit; hij mot eraf :evil: Iemand?? (ps. onder veilige modus hetzelfde) Alvast bedankt!
  • Misschien lukt het met een programmaatje als [url=http://www.gibinsoft.net/gipoutils/fileutil/rightview.htm#moveonb]MoveOnBoot[/url]?
  • Nee, doettie niet. :evil: Ook niet met tal van andere "ongeveer de zelfde"progjes. :evil: :evil: Ik ben wel nu zover dat "de map" (directory) bestaat uit 0 bytes, 0 bestanden en een paar 100 mappen. Maar nog steeds verd**d tie het :evil: :evil: :evil: [/u]
  • Hier is je oplossing :wink: http://ccollomb.free.fr/unlocker/index.htm of gelijk deze: http://ccollomb.free.fr/unlocker/unlocker1.8.7.exe Je kan ook deze nog proberen: http://www.softpedia.com/get/File-managers/Total-Commander-Ultima-Prime.shtml Daar zit unlocker standaard in. Vanuit het programma hoef je alleen de map te sellecteren en op unlocker te klikken (staat onder programma's) en vervolgens verwijderen. Overgens is deze total commander eigenlijk onmisbaar voor iedere pc gebruiker.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.