Vraag & Antwoord

OS Windows

Vista slipstreamen?

Anoniem
jolo
3 antwoorden
  • Ik heb een geslipstreamde dvd van internet gehaald met sp1 (en voor xp home doe ik dat ook altijd ipv via de oem cd er zelf 1 streamen) dus heb er niet echt ervaring mee met het zelf maken maar ik zou graag wat drivers toevoegen.

    Als ik google praten ze overal over vlite. Is het mogelijk het zonder dit programma te doen? Als vlite erbij staat is iedereen namelijk altijd negatief over de iso:P.

    Voor de duidelijkheid ik heb nu dus een .iso incl sp1 en updates tm augustus. Ik zou graag enkele drivers (keyboard, muis, winar) toevoegen.
  • [quote:bd8c62b2b4="sdk"]Als ik google praten ze overal over vlite. Is het mogelijk het zonder dit programma te doen? Als vlite erbij staat is iedereen namelijk altijd negatief over de iso:P. [/quote:bd8c62b2b4] Ik ben zelf nog geen andere manier tegen gekomen dan het slipstreamen van Vista via vlite. Om wat voor een negatieve ervaringen over vlite gaat het dan? Zelfs in de nieuwe computer!totaal staat een Workshop over slipstreamen van Vista met SP1 via vlite.
  • sp1 via msdn schijnt beter te zijn dan handmatig via sp1? Geen idee hoor maar iedereen flamed het altijd rond:P. Vandaar dat ik even informeer.

    Is met vlite een bestaande iso ook aan te passen???

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.