Vraag & Antwoord

OS Windows

vragen m.b.t. Windows XP

4 antwoorden
  • Hallo. Kort geleden ben ik overgestapt van Windows 98SE naar Windows XP sp3 met IE7. Afgezien dat ik nog echt moet wennen dat in XP veel zaken anders werken dan in 98 heb ik voorlopig(?) drie vragen: 1e: hoe kan ik een prog gelijk laten opstarten met Windows als die betreffende prog deze optie niet heeft/aanbied? 2e: IE7 heeft klaarblijkelijk een 'eigen' ingebouwde zoekmachine. Hoe raak ik dat kwijt (wil helemaal géén zoekmachine!) 3e: het scrollwieltje v.d. muis scrollt met nogal grote stappen, hoe kan ik dat instellen in kleinere stapjes? Wellicht dat iemand mij hiermee kan helpen.
  • 1. Van het betreffende programma een snelkoppeling maken en deze plaatsen in de map Opstarten in het menu 2. Naast het veld waar je zoekgegevens invuld zie je een pijltje naar beneden staan. Klik hierop en kies voor Meer zoekmachines zoeken. Lees de instructies goed en je kan je gewenste zoekmachine toevoegen en als standaard aangeven. 3. Ligt eraan. Als je de muissoftware gebruikt kan je het daar instellen. Anders via configuratiescherm en dan voor muis kiezen en dan kan je daar e.e.a. instellen.
  • Wat betreft vraag 1 werkte dat inderdaad zo bij Win 98, maar niet meer onder XP. Vraag 3 was dacht ik heel duidelijk: hélèmáál géén zoekmachine.... vraag 3: dat antwoord is inderdaad nogal logisch, toen ik het las. Gewoon middels het configuratiescherm en dat was ook de oplossing. In ieder geval hartelijk dank voor de reactie.
  • [quote:c97ca716d1="Charles-98"]Wat betreft vraag 1 werkte dat inderdaad zo bij Win 98, maar niet meer onder XP.[/quote:c97ca716d1]Huh.. Foutmelding? Welke handeling doe je dan? Snelkoppeling naar de *.exe in de map "Opstarten" werkt ook in XP :roll: [quote:c97ca716d1="Charles-98"]Vraag 3 was dacht ik heel duidelijk: hélèmáál géén zoekmachine....[/quote:c97ca716d1]Vraag 2 dus.... http://www.howtogeek.com/howto/windows/remove-the-built-in-search-bar-on-ie-7/ Bij registerhandelingen altijd een back-up/herstelpunt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.