Vraag & Antwoord

OS Windows

XP vindt server niet bij opstarten. Hoe kan ik dat aanpassen

3 antwoorden
  • Situatie: De server staat aan en is doorgaans bekend op de werkstations als Drive H: Als nu de XP werkcomputer wordt opgestart, ziet hij niet automatisch Drive H: Ik moet die activeren door via de verkenner naar drive H: te gaan. Daar staat achter: Netwerkverbinding verbroken. Klik ik op drive H: dan is de computer even bezig en laat de inhoud van drive H: zien. Het netwerk is draadloos en wordt volgens mij te laat actief. Hoe kan ik dat netwerk in de opstartfase (eerder) automatisch activeren?
  • Welke en wat voor server? Wanneer WIndows een share niet ziet binnen een bepaalde tijd van het opstarten, zet hij die inderdaad 'offline'. Dit heeft doorgaans weinig met Windows te maken en meer met het netwerk en de server. Is de server misschien druk met andere zaken? groetjes Edmond
  • [quote:776131e17f="Edmond Varwijk"]Welke en wat voor server? Wanneer WIndows een share niet ziet binnen een bepaalde tijd van het opstarten, zet hij die inderdaad 'offline'. Dit heeft doorgaans weinig met Windows te maken en meer met het netwerk en de server. Is de server misschien druk met andere zaken? groetjes Edmond[/quote:776131e17f] Nee, de server is voor nog geen 10% bezig. Die heeft dus tijd zat. Volgens mij wordt het draadloze netwerk te laat op het werkstation geactiveerd. Kan ik dat proces ergens naar voren schuiven? Als dat niet kan, weet iemand dan wat code waarmee ik het werkstation automatisch naar drive H: laat kijken?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.