Vraag & Antwoord

OS Windows

rechtsklik - open with

4 antwoorden
  • ik linksklik op een file, kies 'open with' krijg een lijst met een aantal progamma's en 'choose program' Als ik kies voor 'choose program', dan opent ie sinds kort met notepad ipv met de keuzellijst voor het kiezen van een programma. wat is er sinds kort fout gegaan en hoe kan ik dat herstellen?
  • Verstandig is om minimaal je Windows versie bij dit soort vragen te vermelden 8) [url=http://windowsxp.mvps.org/openas.htm]Clicking the "Open With" or "Choose Program..." option always opens the file with Notepad?[/url] Engels zal geen probleem zijn.... toch :wink: Bij registerhandelingen altijd een back-up/herstelpunt.
  • sorry, ik verkeerde in de veronderstelling dat het rechtsklikken etc inherent was aan windows. Maar goed, in mijn geval gaat het om XP sp2. Bij registerhandelingen een herstelpunt is ok en bekend - maar bedankt voor de tip Wat dat te maken heeft met 'engels is geen probeem' ontgaat me. En wat je antwoord nu heeft bijgedragen aan mijn probleem eveneens. maar evengoed bedankt voor je reactie, Leo
  • [quote:686c89aedf="lvdmeer"]Wat dat te maken heeft met 'engels is geen probeem' ontgaat me.[/quote:686c89aedf][quote:686c89aedf="lvdmeer"]file ...snip... 'open with' ...snip... 'choose program' ...snip... 'choose program' ...snip... notepad[/quote:686c89aedf][quote:686c89aedf="lvdmeer"]En wat je antwoord nu heeft bijgedragen aan mijn probleem eveneens.[/quote:686c89aedf]Mijn antwoord misschien niets, maar hopelijk de link wel :roll:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.