Vraag & Antwoord

OS Windows

Probleempje met laptop

6 antwoorden
  • Hallowa, Ik heb sinds vandaag een aardig groot probleem. Wanneer is mijn laptop opstart, gaat die maar tot en met het windows opstartscherm (balkje), en vanaf dit punt sprigt die over op zwart beeld, waarna niks meer komt. Daarbij komt, dat mijn cd speler het niet meer doet! Dus ik kan niet 'even' de windows cd erin doen. Ik ben op het idee gekomen om me windows op een bootable stick te zetten, en dan in de laptop in te stellen dat die van USB-stick opstart. Nu is de vraag, hoe moet ik dat precies doen? Of zijn er nog andere oplossingen?(behalve nieuwe laptop kopen). Alvast bedankt!
  • Kun je wel in safe mode opstarten?
  • Dat is toch alleen als je em verkeerd afsluit. Dan kan je dat toch zien. Gerben?
  • Via F8 start je op in het uitgebreide opstartmenu waar je kunt kiezen voor veilige modus.
  • Hij doet niks meer, zelfs in veilge modus blijft die hangen.... oftewel ik kom niet verder dan welk opstartscherm dan ook :?
  • Voor de optie kiezen, "automatisch opnieuw opstarten bij een systeemcrash uitschakelen". En met die foutcode die je krijgt na een reboot Googlen of hier neerzetten. Welke windows is het? Met balkje denkelijk XP, dan met de XP cd opstarten, eventueel lenen als je die niet hebt, met hetzelfde service pack en in de herstelconsole een chkdsk /r uitvoeren en een fixboot. Indien Vista, met de Vista DVD opstarten en de opstartpaden repareren.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.