Vraag & Antwoord

OS Windows

new problem : windows xp geen beeld meer na standby

Anoniem
tom200
9 antwoorden
 • hallo,
  ik heb net een nieuwe laptop gekocht. Dell xps M1530 namelijk en ik wil xp installeren omdat zeer vaak het probleemvoorkomt dat als ik wil afsluiten of standby of slaapstand wil dat hij gewoon elke keer bij die actie herstart. en nog andere probleempjes met vista. ik heb de drivers voor xp maar bij installatie xp moet je op F8 drukken om de overeenkomsten te accepteren maar dit lukt niet. is er een andere methode ook?

  alvast bedankt en als iemand een oplossing heeft voor mijn vista probleem ga ik dit heel graag horen.
 • En met de FN toets?
 • nee, heeft geen zin, nu momenteel gaat alles terug. maar morgen ochtend weer niet meer. enigste oplossing is volledig uitschakelen door de knop in te houde. daarna werkt alles weer een dag. ik vindt echt geen optie. maar moest ik xp zetten. is dat eigenlijk slim? bedoel van compatibiliteit van alles. of is de tijd echt aangebroken dat echt alles en iedereen vista moet hebben?

  bedankt
 • Vista.

  Problemen met de laptop zijn trouwens een Dell probleem. Je zegt dat je em net gekocht hebt. En tijdens een bootinstallatie moet F8 gewoon werken. Net als de overige toetsen. Ik zou eens bij hen te rade gaan en desnoods de garantie aanspreken.

  groetjes Edmond
 • Bij de desktop serie 8100 van Dell moest je op F2 drukken om in de bios setup te komen en op F12 om in de boot-sequence (volgorde) te komen.
  Dit was 2 jaar geleden zo, ik weet niet of deze toetsfuncties nu ook ook werken en hoe dat op een laptop werkt.
  Maar je kunt het altijd proberen.
 • ja klopt, met F2 ga ik in bios en F12 boot. maar wat ben ik daarmee?
 • Tom200 je schrijft:
  [quote:9d0e2aafb9]ik heb de drivers voor xp maar bij installatie xp moet je op F8 drukken om de overeenkomsten te accepteren maar dit lukt niet. is er een andere methode ook? [/quote:9d0e2aafb9]

  Dus ik dacht misschien lukt het met mijn antwoord wel omdat het een Dell pc is. Niks meer en niks minder!
 • het is me gelukt, maar wat nu het probleem en wil er geen nieuwe topic onder maken is dat als ik met xp in standby ga hij niet meer terugkomt eruit. bedoel dus, ik doe scherm dicht hij gaat in standby, dan scherm open en hij sart terug op maar geen beeld meer? al ik hem handmatig via windows op standby zet hetzelfde probleem.

  wat nu?
 • heb je al ge-experimenteerd met de instellingen achter configuratiescherm - energiebeheer?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.