Vraag & Antwoord

OS Windows

Probleem met schoolprogramma

6 antwoorden
  • Hallo allemaal! Allereerst, excuses als dit het verkeerde subforum is!! Ik wil een programma van onze school oefenen, dat plaatjes bevat. Echter als ik het open, begint het programma al zo: http://img388.imageshack.us/my.php?image=foutkm4.jpg Daar is nog niet alles mee gedaan want als ik het programma begin, krijg ik bijvoorbeeld dit: http://img356.imageshack.us/my.php?image=dsafva9.jpg Daar hoort dus een afbeelding te staan. Wie o wie weet hoe ik dit op moet lossen? De file doet het bij anderen wel goed... Alvast bedankt Edit: wat ik vergeten te vermelden ben, is dat het een .exe bestand is en ik Windows XP heb.
  • Het eerste plaatje is niet te lezen.
  • Control inhouden in scrollen, dan kan je hem wel lezen :) Er staat: [b:90605a122a]"Unable to display icon "introscherm" because the following error has occured. The filename format is incorrect possibly because long filenames are not supported on this volume. Other objects may also fail to appear. Records of this session will not be saved" [/b:90605a122a]
  • [quote:75dfed0e29="Reel Big Fish"]Hallo allemaal! Allereerst, excuses als dit het verkeerde subforum is!! Ik wil een programma van onze school oefenen, dat plaatjes bevat. Echter als ik het open, begint het programma al zo: http://img388.imageshack.us/my.php?image=foutkm4.jpg Daar is nog niet alles mee gedaan want als ik het programma begin, krijg ik bijvoorbeeld dit: http://img356.imageshack.us/my.php?image=dsafva9.jpg Daar hoort dus een afbeelding te staan. Wie o wie weet hoe ik dit op moet lossen? De file doet het bij anderen wel goed... Alvast bedankt Edit: wat ik vergeten te vermelden ben, is dat het een .exe bestand is en ik Windows XP heb.[/quote:75dfed0e29] update het os met sp2<>3
  • [quote:1a05a6faca="backboon"] update het os met sp2<>3[/quote:1a05a6faca] En dan? Dat heeft er helemaal niets mee te maken. Ik zou het zoiezo eens opnieuw installeren, volgens mij mis je belangrijke files.
  • Ik heb het al eens opnieuw geinstalleerd. Het rare is, op de pc van mijn vader werkt het wel. Bij jaargenoten werkt het ook. Alleen op mijn laptop geeft hij deze foutmelding... Bedankt!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.