Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

MOM.Implementation melding

Lange Pier
16 antwoorden
 • Hallo,
  Ik krijg wanneer computer opent telkens de melding:

  Could not load file or assembly 'MOM.Implementation Version=2.0.2862.19938. Culture=neuteral……………………….

  Waar duidt dit op??

  Groeten,
  Rob
 • Ik gok dat het met .net te maken heeft.
 • MOM heeft volgens mij te maken met de Catalyst Control Center.
 • [quote:f444db39ac="eduard33"]MOM heeft volgens mij te maken met de Catalyst Control Center.[/quote:f444db39ac]

  Moet/kan ik daar verder iets mee doen?
 • Catalyst control center maakt gebruik van de .net omgeving. Die zou je eens kunnen installeren of updaten. Even bij ati kijken welke versie je nodig hebt. Je kunt .net ook uninstallen/herinstalleren, als je al wel de juiste versie hebt.
 • Je bedoeld de netframework zeker? die kun je inderdaad eens kijken of je de juiste versie hebt. frame network 2.0 zou het moeten doen. probeer dat maar eens idd.
 • Ik heb net framework 2.0 geherinstalleerd, maar krijg nog steeds dezelfde melding.
 • ik heb dat ook gehad in 2007. Door aanwijzingen op google ben ik de melding kwijt geraakt. Volgens mij heb ik MOM gewoon uitgeschakeld.
 • Wat is MOM en hoe schakel ik dat uit?
 • MOM kun je uitschakelen door naar start te gaan, uitvoeren en typ daar: [b:bc854be01f]msconfig[/b:bc854be01f] dan zie je bij het tabblad startup of opstarten MOM staan. dan kun je het vinkje weghalen in het vakje. Het kan ook zijn dat MOM in het tabblad [b:bc854be01f]services [/b:bc854be01f]staat. Weet ik even niet zeker. in iedergeval in 1 van die 2 en dan schakel je die gewoon uit.
 • MOM staat niet bij opstarten maar ook niet bij services of de andere tabbladen.

  Ik heb gemerkt dat ik ook helemaal geen toegang heb tot CCC. Zodra ik CCC probeer te openen vanuit de programmalijst in menu start, dan krijg ik dezelfde melding

  (Could not load file or assembly 'MOM.Implementation Version=2.0.2862.19938. Culture=neutral………………………. Het systeem kan het opgegeven bestand niet vinden )

  als wanneer de pc opstart. De melding is naast MOM Implementation soms ook CLI Implementation zijn.

  Ik wil een dual monitor installeren. Dat kan alleen in Catalyst Control Center!
  Verder lijkt alles gewoon goed te werken. Videobewerking etc.
 • Nou dan zou ik maar eens je drivers van je videokaart gaan verwijderen en opnieuw installeren. Je moet daarvoor wel eerst ook even framenetwork 2.0 verwijderen en opnieuw installeren. althans, dat is wellicht het makkelijkst. want anders heb je kans dat ATI gaat vragen omframenetwork 2.0 en dan begin je al weer met een installatie fout.
 • Ik neem aan dat ik dan ATI Display Driver moet verwijderen. Of alles met ATI??
  En waar vind ik Frame Network. Hoe moet ik dat verwijderen?
 • .Net Framework 2.0 kun je laten staan, deïnstalleer de ATI divers en de CCC van ATI, je kunt ook alleen de drivers voor ATI downloaden en installeren en die CCC niet installeren, gebruik eventueel ATI tools als je iets wilt veranderen.
 • Ik heb CCC opnieuw geinstalleerd en de problemen zijn opgelost.
  Had dat al eens gedaan maar het hielp niet. Nu wel. Gods wegen zijn ondoorgrondelijk. Bedankt voor jullie adviezen.
 • [quote:373b808598="Lange Pier"].Net Framework 2.0 kun je laten staan[/quote:373b808598]net framework word soms aangepast in gebruik met andere programma's. en dan krijg je dus mooi een foutmelding met installatie van catalist. Daarom zei ik er bij om het ook weg te halen. Niet omdat het moet, maar omdat het een probleem kan voorkomen. Ik geef dat advies niet voor niks.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.