Vraag & Antwoord

OS Windows

32bit naar 64bit

4 antwoorden
  • Hoi. Bestaat er zoiets als een bestaande 32bits versie van windows omtoveren in een 64bits ? Mijn broer heeft weer eens een aankoop gedaan voordat hij op onderzoek uit ging (ofwel: aan mij vragen ofzo). Nu gebruikt hij zijn PC voornamelijk voor grafisch werk (autodesk maya etc) en grafisch project-werk (eklm enzo :)). Hij heeft dus een 8gb kitje gekocht, terwijl hij een 32bits van windows heeft. Nu wil hij zijn PC puur legaal houden, maar hij wil geen 64bits XP kopen (en helaas, hij wil geen linux). Ik heb een jaartje of 2 eens in een duits computerblad gelezen over een manier om je 32bits installatie 64bits te maken. Weet iemand of dit inderdaad mogelijk is, en zo ja, wat je ervoor moet doen ? Alvast bedankt.
  • Helaas voor je broer 32 bit kan nooit 64 bit worden. Misschien kan hij het nog omruilen? :x
  • Wat ik nog wel weet is dat je een paar jaar geleden XP kon upgraden naar 64 bit maar dan was je XP 32 versie weg en je had 64 bit in het Engels.Dus dan heb je wel een offieciele versie. :o
  • mja .. maar eigenlijk zou het moeten werken :S .. ik bedoel, 64b t.o.v. 32b is alleen wat ander soort software .. naja, so be it.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.