Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

probleem met explorer in vista

gerben3
6 antwoorden
  • Ik heb een serieus probleem met de explorer in vista. Ik regelmatig mijn map met documenten / foto,s / ed. niet openen. Als ik dan kijk via taakbeheer dan neemt de taak explorer ongeveer 98% van de CPU in beslag. Als ik dan de taak explorer beëindig en vervolgens opnieuw opstart dan gaat het weer even goed. Daarna komt het probleem na een tijdje weer terug.

    Ik het het systeem getest op virussen e.d. en een controle met Hijackthis maar dit heeft nog niets opgeleverd. Ook een systeemherstel terug in de tijd geeft geen resultaat. Wat nu nog te doen. :(
  • Ik heb hetzelfde probleem gehad, maar na installatie van servicepack 1 was het probleem verholpen…….
  • Ik heb Service pack 1 al geïnstalleerd. Medion adviseert om terug te gaan naar de fabriek instellingen maar dit vind ik wel erg kort door de bocht.
  • Ik heb een poosje terug iets gehad dat misschien vergelijkbaar is. Ik had de explorer ingesteld op het tonen van details, en bij die details onder andere voor videobestanden zaken als afmetingen en bitsnelheid gespecificeerd. Mijn systeem bleek dat niet aan te kunnen - er moest bij het opstarten van de explorer waarschijnlijk teveel info verzameld worden of zoiets. Ik heb die gegevens toen uitgeschakeld, waarna alles weer goed werkte. Tip?
  • Ik heb een Dual Core systeem met 2G aan geheugen. Normaal zou dat geen probleem moeten zijn.

    Op mij laptop met 1.7 Celeron en 1Gb is het geen enkel probleem.
  • [quote:a61c3a2b10="gerben3"]Ik heb een serieus probleem met de explorer in vista. Ik regelmatig mijn map met documenten / foto,s / ed. niet openen. Als ik dan kijk via taakbeheer dan neemt de taak explorer ongeveer 98% van de CPU in beslag. [/quote:a61c3a2b10] Je zou kunnen checken of er iets bruikbaars staat in deze thread over onderwerp Windows Vista: Vista's explorer.exe uses 100% CPU.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.