Vraag & Antwoord

OS Windows

Sp3 problemen fixed, nu doen muis en toetsenbord hetnietmeer

Hallo, Ik had sp3 al een tijd geleden geinstalleerd maar ik had het nog niet voltooid en ik moest nog altijd de cd nog een keer bij het opstarten erin doen om de installatie te voltooien. Vandaag deed mijn pc het niet meer tot het windows laadbalkje dus ik kon nog wel in de sp3 setup komen. Dit heb ik dus ook maar gedaan. Hiernaa kwam een zwart scherm met het windows logo en please wait dat meer dan 20 minuten bleef staan, waarna ik mijn pc uit heb gedaan en opnieuw heb opgestart volgens het advies van diverse fora in " enable vga" mode. Nu zag mijn display er erg raar uit. 4 bits kleuren en 640*480 resolutie. Ik dacht dit even te veranderen in de display settings maar dit kon niet. Ook nvidia software was niet aan te krijgen. Ik heb nog de nieuwe forceware opnieuw geinstalleerd maar het mocht niet baten. Als driver had hij nu een 7.xxxxx versie, wat dus nooit een forceware kan zijn. Het was dus een vga driver van windows. Ik heb toen alle nvidia drivers gedeinstalleerd en het schijfje van evga erin gedaan om ze weer te installeren. Toen moest ik restarten en deed ik dit. Toen starte mijn pc daarna weer op, maar ik kon in het inlog scherm niets typen en ook mijn muis reageerde niet. Ik heb geprobeerd of dit in de bios wel lukte en gek genoeg kon ik daar wel mijn toetsenbord gebruiken. Ik heb ook nog een niet-draadloos toetsenbord geprobeerd en ik ook nog mijn toetsenbord in de usb poort gedaan, zonder de converter, maar het mocht niet baten. Nu heb ik dus nogal een probleem want ik kan A. niet inloggen B. dus ook niets installeren Ik kan wel met de windows cd in de recovery module komen. Graag hulp gevraagd!! *correct me if i'm wrong*

0 antwoorden

    Beantwoord deze vraag

    Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

    Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.