Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Legitimietijd Windows Xp

Anoniem
due
6 antwoorden
 • Na een probleem van mijn netwerkkabel, heb ik op mijn pc een draadloze netwerkadapter geinstalleerd. Na het opnieuw opstarten van mijn pc kreeg ik de melding dat mijn Windows niet meer geactiveerd is.

  Nadat ik geprobeerd had om mijn windows activeringscode in te vullen, kreeg ik van AVG verschillende virussen te zien die in mijn System32 map zitten. Elke keer als ik mijn windows will activeren krijg ik ze weer te zien. AVG zegt daarbij ook dat "forced removal" tot systeemcrashes kan leiden en mijn systeem onherstelbaar kan beschadigen.

  Nu zijn mijn volgende vragen, hoe kan het mogelijk zijn dat mijn windows opeens niet legitiem is. (De pc in kwestie zat zeker een week zonder internet door een kabelbreuk in de netwerkkabel en opeens zegt AVG dat er virussen opzitten die tie in de periode van geen internet niet gevonden heb).

  De virussen in kwestie zijn volgens AVG Trojan Horse PSW.banker4.APSA en zitten in mijn System32\User32.DLL

  Ik heb op internet geen beschrijving kunnen vinden van het virus. Als er iemand is die me kan helpen, alvast bedankt.
 • Ik heb AVG laten scannen, AVG heb de pc opnieuw opgestart, en krijg de volgende melding te zien bij het opstarten;

  STOP: c0000135 {kan onderdeel niet vinden}
  Deze toepassing kan niet worden gestart omdat USER32.DLL niet kan worden gevonden. Het opnieuw installeren van deze toepassing kan dit probleem oplossen.
 • www.google.nl naar user32.dll ?
  en download een replacement?
 • of probeer deze: www.dll-files.com
 • Ik heb uiteindelijk gekozen om mijn windows opnieuw te installeren, aangezien ik zelfs veilige modus niet opgestart kreeg of de pc via de cd opgestart.

  Nu zit ik weer met service pack 1 op mijn pc, en kan ik mijn windows niet registeren, dit omdat (alhoewel mijn internet het doet op de pc) volgens de windows activeringsscherm geen verbinding met het internet gemaakt kan worden.

  Is er een andere manier om mijn windows te activeren, of is dit de enige manier, en deze manier werkt niet op het moment voor mij.
 • Het is mogelijk dat door het installeren van een andere netwerkkaart, Windows gedeactiveerd is.
  De optie die nu nog rest is microsoft te bellen om je xp te activeren. Er staat in het activatiemenu als het goed is een optie telefonisch activeren. Je krijgt dan een medewerker aan de lijn die je doorverbindt met een activeringsautomaat. Volg verder maar de stappen in je activitiemenu.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.