Vraag & Antwoord

OS Windows

AVG 'False positive' pc booten lukt niet meer

5 antwoorden
  • Dag, Ik ben ook getroffen door de AVG false positive. Ik zit nu al een hele dag alles te proberen, en mijn ouders moeten echt binnenkort de pc weer kunnen gebruiken. ( Werk, en de belangrijke e-mails ) Nu zit ik op mijn oude windows 98, de andere 2 pc's willen ook niet meer herstarten. Ik zit nu in de recovery console in windows xp home: Ik heb dat van Nucia geprobeerd de website, maar ik moet die .dll bestanden toch echt kunnen vervangen op een een of andere manier. iemand een idee? ik heb een USB Stick bij de hand, de belangrijke files ( dus die .dll bestanden die daarop staan ) en ook een diskette. Hoe kan ik dit nu gaan vervangen? want de meeste dingen werkten bij mij niet omdat hij het opgegeven bestand niet kan vinden. Alvast bedankt.!
  • PC is weer hersteld na 19 uur te zitten proberen, wilt mijn pc weer booten. Ik kan weer alles doen in windows. Heerlijk gevoel!! :D ( alleen, daar ging m'n saaie zondag. Niks leuks kunnen doen. :? )
  • [quote:18b92d6475="Mark66"]na 19 uur te zitten proberen[/quote:18b92d6475]Volgens je post tijd 3 uur en 58 minuten :P Maar je was de hele dag al bezig natuurlijk. Vertel even wat je gedaan hebt, misschien dat een ander er nog eens wat aan heeft :wink: Je hebt toch niets te doen :D
  • [url=http://www.nucia.nl/forum/showthread.php?t=42813] Lees even [/url] (<<klik !)
  • Helaas Helaas, Ik heb de handelingen uitgevoerd maar het systeem komt steeds met de melding STOP: c0000135. winsrv kan niet worden gevonden. :cry:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.