Vraag & Antwoord

OS Windows

Sinds nieuwe Norton herkent pc geen apparaten meer

5 antwoorden
  • Ik heb gister een nieuwe Norton security geinstalleerd en sindsdien herkent mijn laptop geen apparaten meer. Kan nu mijn pda niet synchroniseren, en ook de camera herkent hij niet. Er gebeurt helemaal niets als ik de usb kabel erin steek. Heeft iemand een oplossing? De help functie van Norton is volslagen onbegrijpelijk. (Of ik ben dom natuurlijk ;-) )
  • kijk eens bij apparaatbeheer van Windows of er gele uitroep tekens bij de USB apparaten staan. Je kan ook proberen om de Chipset drivers van het moederbord opnieuw te installeren.
  • Waar vind ik apparaat beheer? En die 2e suggestie lijkt me niet handig als ik dat probeer. Ik heb geen idee wie wat hoe waar. Is er niet iets in dat nieuwe Norton wat mijn usb ingangen zodanig beveiligt dat hij alles daar afkapt oid?
  • prop de cd van je bord er in en install dan opnieuw de chipset drivers. en ja norton is nou niet de beste scanner . je kan voortaan een betere scanner kopen/gratis . AVG bitdefender nod32 f-secure
  • Ja sorry, ik heb dus geen idee wat je bedoelt. Ik ben niet zo'n techneut. Maar gaat er met die drivers iets mis als je nieuwe software installeert dan?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.