Vraag & Antwoord

OS Windows

Wat is Vista Starter?

4 antwoorden
  • Kan iemand mij nou precies vertellen wat het verschil nou is tussen Windows Vista Starter edition, en Vista Home Premium?? ik heb op internet gezocht maar ik kan maar geen goeie uitleg vinden ervan.. Ik weet wel dat het de goedkoopste editie is van Windows Vista.
  • Hier een vergelijking van de edities: [url]http://www.microsoft.com/belux/nl/windows/products/windowsvista/editions/choose.mspx[/url] En hier een pagina speciaal over Starter: [url]http://www.microsoft.com/belux/nl/windows/products/windowsvista/editions/starter/default.mspx[/url] Starter lijkt dus een uitgeklede versie te zijn van Home Basic, en is volgens bovenstaande pagina niet bedoeld voor verkoop in de EU.
  • Hmmm oke thanks, dus eigenlijk is het een uitgeklede versie dus van Vista.. niks voor mij :D Maar zou dit wel een goeie keuze zijn voor langzame pc's?? :roll:
  • Starter is bedoeld om mensen in wat minder ontwikkelde gebieden (Azie, Zuid-Amerika) aan een (betaalde) versie van windows te helpen tegen een voor hen betaalbare prijs. Dus commercie onder het mom van liefdadigheid (nu hebben ze daar vooral illegale versies). Voor een erg trage pc zou ik gewoon voor XP gaan, al die grafische toeters en bellen en gamen onder dx10 doe je toch niet op een trage pc.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.