Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows Firewall in XP SP3

4 antwoorden
  • Bij een goede kennis van mij komt sinds enige tijd de melding (zodra je het icoon firewall aanklikt) kan firewall niet openen door onbekende oorzaak. Nu geeft AVG 8 niet aan dat er een virus op de pc is en hij heeft ook eerder geen andere meldingen gehad. Is er een manier om dit weer recht te zetten door een ingreep in het register oid. ? Of een andere oplossing misschien? Bvd Henk.
  • Gaat het om Windows XP of Vista, zodra het Vista is kan je de firewall proberen te resetten.. http://www.pcwebplus.nl/tsoft/vistafirewallreset.htm
  • Nee het is XP SP3. En als je het icoon windows firewall aanklikt komt de melding, je kunt dus geen programma's blokken of toestemming geven.
  • [quote:dbef7fd2d0="Linefood78"]Nee het is XP SP3. En als je het icoon windows firewall aanklikt komt de melding, je kunt dus geen programma's blokken of toestemming geven.[/quote:dbef7fd2d0] In XP kan je op dezelfde manier de firewall resetten. ga naar start --> uitvoeren --> typ "cmd" (opdrachtpromt) --> typ "netsh firewall reset"

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.