Vraag & Antwoord

OS Windows

Harddisk3 ??

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Het besturings systeem is XP prof met NERO (misschien de veroorzaker??)
  Steeds krijg ik de melding bij het afsluiten en/of het plaatsen van een SD kaartje, USB stick of externe USB Drive "Er bindt zich geen schijf in het station. Plaats een geschikt medium in het station \Device\Harddisk3\Dr7" met de mogelijkheid ANNULEER,OPNIEUW, DOORGAAN, welke ik ook neem maakt niets uit,pas daarna het wordt externe medium gelezen. Tevens zie ik bij DEZE COMPUTER 3 DVD stations staan en er zitten er maar 2 in de PC een is een DVD-ram-station, hoe ik daaraan kom is mij een raadsel (?Nero?).
  In CD van Nero is NIET geinstalleerd.

  bvd groetjes Frits
 • nero kan heel vervelende dingen doen op sommige pc´s (al ligt dat ook vaak aan (de brei van mogelijke) persoonlijke instellingen.
  ga start-uitvoeren-typ: msconfig - geef enter.
  ga tabblad opstarten en ontvink alles wat met nero te maken heeft.
  laat msconfig de pc opnieuw opstarten, en dan kun je nagaan of nero hier de boosdoener is.
 • Die extra dvd kan ook daemon tools zijn, of een ander virtual cd programma.
 • De opstart programma's heb ik zo wie zo al geminimaliseerd er zit niets herkenbaar bij, en Daemontools heb ik wel maar moet ik handmatig opstarten.
  Er staan er 2 bij die ik niet ken RTHDCPL en Skytel
 • Ook als je DT niet draait, blijft de driver werken. Verdwijnt alleen, als je het aantal virtuele drives op 0 of disabled instelt.
 • [quote:a82a8fc2eb="gerben"]Ook als je DT niet draait, blijft de driver werken. Verdwijnt alleen, als je het aantal virtuele drives op 0 of disabled instelt.[/quote:a82a8fc2eb]

  Inderdaad het was een virtuele drive van DT. Ik had een tijd geleden een BackUp terug gezet en heb nu niet meer aan DT gedacht stom,stom, stom. Krijg je als je ouder wordt !
  GERBEN bedankt.
  groetjes en prettige feestdagen, Frits

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.