Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

IE 6 verwijderen

None
5 antwoorden
 • Ik wil IE 6, onder WIN 2000 verwijderen en alleen nog draaien met Firefox.
  Reden: als ik een MP3 bestand aanklik in verkenner, dan krijg ik prompt een schermpje met de melding, dat IE fouten heeft gegenereerd en het programma afsluit.
  Opvallend, betreffende bestanden openen vanuit een speler kan wel. En MP 3 bestanden, die ik eerst moet uitpakken, kan ik wel in verkenner aanklikken en laten afspelen. Het euvel doet zich dus alleen voor bij gedownloade MP3 bestanden, ook die ik als bijlage aangeleverd heb gekregen bij mijn mail.
  Heb dit probleem hier al elders gemeld, zonder reaktie. Een schier onoplosbaar probleem, dus nu wil ik de veroorzaker van al deze ellende er gewoon uit hebben.
  Kan dat en hoe?
 • [quote:d46b66f17d="Jank"] Ik wil IE 6, onder WIN 2000 verwijderen en alleen nog draaien met Firefox. [/quote:d46b66f17d] Dan zou je kunnen checken of je dit kunt doen met behulp van deze Wikipedia hyperlink http://en.wikipedia.org/wiki/Removal_of_Internet_Explorer
 • ik ben van mening dat je IE6 en /of Outlook express nauwelijks kan verwijderen, en dat je systemm instabiel wordt
 • Die zat nog niet ingebakken in W2K.

  http://inetexplorer.mvps.org/answers/8.html
 • Minder voor de hand liggend, dan ik had gehoopt.
  Als alternatief houd ik installatie van XP achter de hand. Hoewel ik mogelijk dan tegen 2 andere problemen aanloop, geen drivers voor mijn antieke scanner en gedateerde geluidskaart. Staat bij nog bij uit eerdere pogingen tot installatie XP.

  Mijn zoektocht op het web heeft mij wel geleerd, dat mijn probleem met IE bekend is, maar altijd i.c.m. WIN2000. Maar afdoende oplossingen heb ik nimmer aangetroffen. :(

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.