Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows blijft opstarten

5 antwoorden
  • Ik heb een laptop en Windows blijft opstarten. De muis zie ik en kan ik bewegen, ik zie nog geen iconen/bureaublad, dan springt het scherm op zwart en gaat weer opstarten van voor af aan. Hoe los ik dit op?
  • Als je een recent herstelpunt hebt: bij het booten in veilige modus gaan (tokkelen op F8) en van daaruit een herstelpunt terugzetten of veilige modus en werken met je 'laatst bekende werkende configuratie' (of zo, weet de juiste benaming niet meer) Probeer even en vertel of het je lukte?
  • Laptop heeft het volgende proces doorlopen: * Opstarten * Opstartherstel * Windows popup melding: Deze computer kan niet automatisch worden hersteld. Probleemhandtekening: - Gebeurtenisnaam van probleem: StartupRepairV2 - Probleemhandtekening 01: AutoFailover - Probleemhandtekening 02: 6.0.6001.18000.6.0.6001.18000 - Probleemhandtekening 03: 6 - Probleemhandtekening 04: 196611 - Probleemhandtekening 05: CorruptVolume - Probleemhandtekening 06: CorruptVolume - Probleemhandtekening 07: 0 - Probleemhandtekening 08: 1 - Probleemhandtekening 09: Chkdsk - Probleemhandtekening 10: 0 Versie van het besturingssysteem: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Landinstelling-id: 1043 Weet iemand wat het probleem kan zijn?
  • Is dat niet een bootvirus?
  • Door bij een opstart F5 of F8 in te toetsen in/na het biosbootscreen, hetzelfde dus voor naar de veilige modus, en dan voor de optie te kiezen, "automatisch opnieuw opstarten bij een systeemcrash uitschakelen". Krijg je een foutcode die je hiet kunt plaatsen samen met het bestand wat het veroorzaakt. Overigens zou ik eerst aan een werkende XP cd zien te komen en in de herstelconsole een chkdsk /r uitvoeren. Indien Vista de DVD.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.