Vraag & Antwoord

OS Windows

Bureaubladpictogrammen verdwijnen steeds weer

3 antwoorden
  • Onder vista home premium krijg ik telkens een blanco bureaublad na opstarten of ontwaken uit slaapstand. Nog beter gezegd, lijken bureaubladpictogrammen even op te komen, maar die verdwijnen dan direct. Als ik rechtsklik op het bureaublad zie ik in menu beeld dat bureaubladpictogrammen weergeven aagevinkt staat. Vink ik dat af en vink ik dat daarna weer aan, dan worden ze wel weergegeven. Iemand enig idee hoe ik dit op kan lossen?
  • Kijk eens in de eventlog (rechtermuistoets op Deze Computer/Beheren/Logboeken) Het lijkt erop, dat de Verkenner ieder keer opnieuw opstart.
  • Hm, de en ige melding die regelmatig terugkomt is deze: [code:1:cdd2109de0]Gebeurtenisfilter met query SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99 kan niet opnieuw worden geactiveerd in naamruimte //./root/CIMV2 vanwege fout 0x80041003. Mogelijk worden er geen gebeurtenissen via dit filter doorgegeven totdat het probleem is verholpen.[/code:1:cdd2109de0]zou probleem in de WMI zijn???

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.