Vraag & Antwoord

OS Windows

Internet Explorer

3 antwoorden
  • Mijne Heren ,het komt de laatse tijd veelvuldig voor dat internet explorer vastloopt klik ik een link aan loopt hij onmiddelijk vast ,moet dan via alt contr delet ,hem zien weg te krijgen Wat kan hiervan de oorzaak zijn en wat kan ik er tegen doen?? Heb al gescand met virusscanner ,maar heeft niets geholpen. Bijvoorbaat dank vriendelijke groet ,Jan
  • Voor iemand met 71 posts zou je moeten weten dat Explorer niet een heel goed en stabiel programma is. Ook Windows valt in deze categorie. Windows en explorer bestaan uit 10.000 dynamische files of meer, we kunnen zonder veel na te denken 3 dingen proberen: 1. Verwijder alle tijdelijke bestanden en cookies en geschiedenis. Is het dan over? 2. Herstel Windows of installeer windows opnieuw. 3. In xp kun je Internet Explorer verwijderen en firefox gebruiken. Firefox is veel stabieler, hoewel ook niet 100%. Deze oplossingen duren korter dan een uur. Daadwerkelijk uitzoeken wat er precies fout gaat duurt meestal langer.
  • nou, om nou te suggereren dat ie een puinhoop is.... :wink: voor je gaat herinstalleren/repareren: virusscannen is onvoldoende! laat ccleaner eens werken: http://www.ccleaner.com/download ga ook eens even aan de gang met malwarebytes http://www.malwarebytes.org/mbam.php , en laat eens even naar je hijackthislogje kijken (lees de instructies in het subforum beveiliging en privacy).

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.