Vraag & Antwoord

OS Windows

Opnieuw opstarten

3 antwoorden
  • Beste mensen, De knop (opnieuw opstarten) werkt niet meer hij doet de Pc afsluiten zodat ik hem opnieuw handmatig moet opstarten kan iemand mij vertellen waar ik dit kan herstellen. Betref Windows Home met IE7 Bijvoorbaat dank.
  • [quote:a019a19406="mailstone"]De knop (opnieuw opstarten) werkt niet meer hij doet de Pc afsluiten zodat ik hem opnieuw handmatig moet opstarten[/quote:a019a19406] Het meeste wat ik tegenkom op het internet, zijn PC's die rebooten bij het afsluiten. Maar wellicht is ook dan deze hyperlink te gebruiken over onderwerp [url=http://www.microsoft.com/windowsxp/using/helpandsupport/learnmore/russel_02may13.mspx]Windows XP Shut Down and Automatic Reboot Problems.[/url] [quote:a019a19406="mailstone"] Betref Windows Home met IE7 [/quote:a019a19406] Windows XP Home Editie, waar ik voor het gemak vanuit ging. Of toch Windows Vista Home Premium?
  • Bedankt voor de melding. Heb de site (shutdown etc) bekeken maar kom er niet uit, als ik in mijn logbestand kijk zie ik een waarschuwing "SQLBrowser gebeurtenis 3"maar wat dat is weet ik niet, is er misschien een mogenlijkheid ergens om de knop (opnieuw starten) weer te activeren.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.