Vraag & Antwoord

OS Windows

[VISTA] linkshandige muis wordt niet onthouden

3 antwoorden
  • Al jaren heb ik m'n computermuis op linkshandig ingesteld staan. Ook in Vista heb ik deze optie als een van de eerste dingen ingesteld. Wekenlang ging het goed, maar van het ene op het andere moment laadt Windows mijn profiel alleen nog maar met een rechtshandige muis. Ik denk dat dit na een update van Avast of Windows is geweest. Nu moet ik na het inloggen steeds de muis-instelling wijzigen. Maar kan dit niet ergens in de registry eenmalig ingesteld worden? Zoals het eigenlijk was dus?
  • Hoe is het de vorige keer verholpen? http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=178951 [url=http://www.google.nl/search?hl=nl&q=HKEY_CURRENT_USER+Control+Panel+Mouse+SwapMouseButtons&btnG=Google+zoeken&meta=]HKEY_CURRENT_USER Control Panel Mouse SwapMouseButtons[/url] [url=http://www.computeridee.nl/faqman_antwoord.jsp?faqid=201850] HKEY bron met tip hulpprogramma[/url] Vista staat niet vermeld bij SwapMouseButtons, maar Google je hierop verder, hits genoeg.
  • Ah, je had nog een reactie met tips geplaatst zie ik. Die had ik nog niet eerder gezien. Ik heb je tip gevolgd en gezocht op "Mouse settings revert to default on reboot". En daar vond ik uiteindelijk het antwoord! Ik kon SetPoint nergens vinden, en ik had dezelfde problemen ook met andere (niet-Logitech)-muizen. Maar toch het advies opgevolgd dat er stond: Run the msconfig utility, click the startup tab, and uncheck the entry for KHALMNPR Gek genoeg stond die optie in msconfig, want ik heb SetPoint nooit geinstalleerd. Maar de optie uitgevinkt, opnieuw opgestart en... resultaat! Grandioos dat het eindelijk is opgelost Bedankt voor de tip Rosturp!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.