Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

MS Office 2007 updates mislukken.

None
5 antwoorden
 • Ik heb onlangs Office 2007 (Thuis & Studenten) geïnstalleerd, hetwelk meteen daarna door Windows Update bijgewerkt werd. Drie updates willen hardnekkig niet geïnstalleerd worden. Lukte ook niet na separate download ervan en handmatige installatie.
  Betreft KB951550, 951944 en 954326 op een Vista Home Premium SP1 32-bits. Op een andere PC met idem 64-bits verliep de complete update vlekkeloos.

  Foutcode 80070663 heb ik op gegoogled tot 5 pagina's diep, maar nergens een zinnig antwoord.
  Wie heeft dat wél?
 • Probeer deze stappen eens: http://support.microsoft.com/kb/913754
 • Dat was ik ook al tegengekomen bij het googelen, maar het slaat op Office 2003 en XP; ik heb office 2007 op Vista.
  De tekst van de foutmelding klopt ook niet met wat ik zie.
  Als ik elk van de KB's manueel wil installeren, komt eerst het venster waarop je moet aanvinken dat je accoord gaat met de overeenkomst (as usual).
  Dan klikken op doorgaan en er verschijnt een klein venstertje waarin vermeld wordt: "Niets gevonden. Mogelijk is de installatiedatabase beschadigd". Een voor mij totaal nietszeggende tekst (ook as usual).
  Daarmee houdt de installatie op.
 • [quote:0b9c91251c="HvD"]Dat was ik ook al tegengekomen bij het googelen, maar het slaat op Office 2003 en XP; ik heb office 2007 op Vista.
  [/quote:0b9c91251c]Zoveel verschild Office 2007 en Vista niet van Office 2003 en XP als het om het register gaat. Als er niemand met een beter alternatief komt probeer het dan maar eens.
 • Nee, maar de zaken in die KB913754 komen niet overeen met wat ik dus als vermelding bij de storing waarneem, en dan ben ik huiverig om in het register te duiken.
  Dus wil inderdaad graag eerst andere suggesties hebben.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.