Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Bittorrent sloopt internetverbinding

Anoniem
None
12 antwoorden
 • Dag,

  er is hier al meer over geschreven (en elders), maar nu is het bij mij ook zover. Dit schrijf ik via de wireless van de buren (waarvoor dank).

  1 ik draai bittorrent op mijn laptop.
  2 deze draaide wireless als een zonnetje
  3 bittorrent leek dat te slopen
  4 ik dacht: nog ff download afmaken via vast
  5 nu ligt ook vast eruit, zowel voor de laptop als voor de desktop
  6 mijn laptop is software- en hardwarematig in principe nog ok, anders zou ik nu niet via de buren kunnen inloggen op deze site

  7 wat ik nu allereerst ga doen is bittorrent eraf gooien (met een eraser op ultieme sloopkracht), afgelopen met die flauwekul, maar wat moet ik met mijn verbinding? de modem geeft aan dat alles ok is (lampjes branden i.e.g.). wordt die vanzelf hersteld?

  Groeten, Wilhelm
 • Problemen met bittorrent worden vrijwel altijd veroorzaakt door verkeerde instellingen. Meestal staat de upload te hoog, en drukt die de verbinding dicht. Verder heb je nog het probleem van de 10 halfopen verbindingen tegelijkertijd, die windows maximaal toestaat. Dat is volledig ontoereikend. Ook hierdoor blijft er voor andere internettaken geen ruimte meer over. Beide zijn eenvoudig op te lossen, mocht je dat nog willen.
 • dag Gerben,

  dank je, ik laat bittorrent er nog even op staan dan. Maar vooralsnog heb ik helemaal geen internetverbinding na het terugzetten van images op beide computers en het herstarten van het netwerk (dat nu met één speedtouch met één vaste kabelverbinding aan staat. er is verbinding met mijn provider, alle lampjes zijn groen, maar er is geen verbinding naar de desktop). moet ik het modem soms helemaal opnieuw installeren
  esetten?

  edit: de vista-computer van mijn vriendin geeft aan dat er alleen lokaal verbinding is (ook voor het vaste modem dat inlogt bij de provider). hoe herstel ik de verbinding tussen mijn computers en het internet??

  Groeten, Wilhelm
 • [img:f37e5af86f]http://www.slug-records.com/computertotaal/connection.jpg[/img:f37e5af86f]  Nog even een upload van het diagnostics gedeelte van mijn modem. Hoe kan ik deze vout herstellen?

  Met groet! Wilhelm
 • Je router/modem al eens even helemaal uit gezet? Kan soms ook wonderen doen. Is bittorrent nog actief, of staat het alleen maar geïnstalleerd?
 • … krijg nou wat…

  ik heb niets veranderd en het werkt weer! :D

  Zou het kunnen dat mijn provider de verbinding automatisch verbrak vanwege te instabiele aanspraak op hun server bijvoorbeeld??

  groeten! Wilhelm
 • Dat is onwaarschijnlijk.

  Mag ik vragen welke torrent client je gebruikt? Dit kan ook een belangrijke factor zijn. Een goede bekende client is uTorrent.
 • Een provider kan natuurlijk wel een tijdelijke storing hebben.
 • [quote:d553292488="gerben"]Problemen met bittorrent worden vrijwel altijd veroorzaakt door verkeerde instellingen. Meestal staat de upload te hoog, en drukt die de verbinding dicht. Verder heb je nog het probleem van de 10 halfopen verbindingen tegelijkertijd, die windows maximaal toestaat. Dat is volledig ontoereikend. Ook hierdoor blijft er voor andere internettaken geen ruimte meer over. Beide zijn eenvoudig op te lossen, mocht je dat nog willen.[/quote:d553292488]

  Dag Gerben,

  hoe zou ik Bittorrent dan wel goed kunnen configureren? Ik gebruik een Bittorrent interface met muTorrent underwear (misschien is dit altijd de combi, dat weet ik niet).

  Groeten, Wilhelm
 • - upload maximaal op 50% van de beschikbare bandbreedte
  - maximaal 60 peers
  - tcpip.sys patchen naar 256 met http://www.lvllord.de/?url=tools
 • [quote:588b520f17="gerben"]- maximaal 60 peers[/quote:588b520f17]

  dag gerben,

  patch uitgevoerd, nu de rest van de instellingen: maximaal 60 peers… per torrent?

  hartelijke dank voor de hulp!

  groeten, wilhelm
 • 60 totaal. Maar in sommige clients kun je dat niet instellen. Kun je weer opvangen door 1 torrent tegelijkertijd te laten draaien, maar dat heeft weer andere bezwaren. Je kunt er ook wat mee experimenteren, wat voor jou het beste werkt. Maar ik bereik met deze instellingen de beste resultaten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.