Vraag & Antwoord

OS Windows

Geluid

8 antwoorden
  • Hallo allemaal, Ik zit nu achter mijn Pc, en wil wat luisteren, maar mijn geluid doet het niet! Wie kan mij helpen, in eenvoudige stapjes uitleggen, hoe en wat ik moet doen? Ik heb niet zoveel verstand van de pc! En er staat al een ond. op, over geluid, maar dat kan ik niet volgen! ALvast bedankt! Min geluidskaart is :Realtek ALC883 @ ATI SB450 - High Definition Audio Controller
  • Je kunt er ook beter voor zitten. 8) Geef even het merk en type van de PC of moederbord.
  • Check ook altijd of de luidsprekers aangesloten zijn en goed functioneren. Ooit een keer gehad, dat en de drivers niet geinstalleerd waren en dat de luidsprekers op de modemkaart waren aangesloten. Wanneer het luidspreker symbool rechtsonder staat, dan lijkt de software op het eerste gezicht in orde. Gebruik je XP of Vista? Ga naar Configuratiescherm (te vinden onder Start), kies Geluiden en Audioapparaten. Ga na wat er ingesteld is. Het kan zijn dat er toch iets fout staat. Als je niet weet waar je op moet letten, meldt dat wat je ziet.
  • ja zit ervoor :D Moederbordnaam HP Asterope Moederbord ID 63-0100-000001-00101111-012706-RS400$RC410-MG_BIOS DATE: 01/27/2006 VER: 08.00.12 Is dit wat je moest weten??
  • Er staat dat er geen audioapparaat is! Moet ik dan kijken bij hardware...? Heb ook everest gedownload, maar waar moet ik dan kijken...?? Maar er staat ook geen symbool van de luidspreker rechtonder.. want dat was het eerst waar ik naar keek!!
  • http://welcome.hp.com/country/nl/nl/support.html Naam en type HP opgeven of zelf even zoeken als het niet te veel moeite is.
  • Het luidspreker symbooltje staat er standaard niet, vandaar dat je ook op het Configuratiescherm moet kijken. Daar kan de optie aan/uitgevinkt worden. Verder kan je zien of er 0 of meer audio apparaten bestaan. Wanneer er geen audio apparaat beschikbaar is, dan is vermoedelijk de driver niet geinstalleerd. Die driver kan je vinden via de link die Lange Pier gaf. Op Apparaatbeheer, kan je vinden via de Windows help ..., moeten er uitroeptekens staan of iets dergelijks. Alles alles goed is, zou je het audio apparaat daat moeten kunnen vinden. Onder 'Besturing voor geluid ...' als het Vista is. Dan weet je het helemaal zeker. Alle andere gevallen, vanaf Appaartbeheer kijken of alles in orde is.
  • Er staan bij een paar dingen uitroeptekens!! ER bestaan 0 audio apparaten, maar ook bij HP staan een paar drivers, die net iets anders zijn dan die ik nodig eb!! Wat nu?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.