Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

office 2002

Anoniem
None
15 antwoorden
 • Momenteel ben ik bij het roc een computer cursus aan het volgen. ecdl opleiding. Helaas hebben hun office 2002 en ik heb op mijn computer windows xp 2000. Nu zoek ik een tweedehands goedkoop software office 2002, maar ben nog niets tegen gekomen. Ook wil ik weten of ik die kan installeren naast mijn windows xp 2000 , anders moet ik al mijn bestanden overzetten naar de andere office.

  Wie kan me helpen?

  mariaheleen
 • Niet lullig bedoeld en ook geen oplossing voor je probleem, maar is het niet een beetje raar dat je een cursus volgt voor een Office versie die al dik 7 jaar oud is? Of heb je hier met 'n reden zelf voor gekozen? Zo niet, is een simpel boek voor Office 2003/2007 geen beter idee?
 • [quote:4560798105="JBS"]Niet lullig bedoeld en ook geen oplossing voor je probleem, maar is het niet een beetje raar dat je een cursus volgt voor een Office versie die al dik 7 jaar oud is? Of heb je hier met 'n reden zelf voor gekozen? Zo niet, is een simpel boek voor Office 2003/2007 geen beter idee?[/quote:4560798105]

  Helaas kan ik het niet helpen dat de school hiermee werkt. Ik heb studie boeken maar heb het software er bij nodig.Ik heb zelf windows xp met alles van 2000 . Mijn baas betaald de opleiding, dus keus heb ik niet. De school zou zelf wijzer moeten wezen en met nieuwe dingen aankomen. Maar ondertussen ben ik op zoek naar office 2002. Weet iemand nog iets?

  Mariaheleen
 • [quote:371ae02223="mariaheleen"] Maar ondertussen ben ik op zoek naar office 2002. [/quote:371ae02223] Office 2002 wordt niet meer in de winkel verkocht. Je zou het eventueel nog kunnen proberen via http://www.ebay.nl/ Als het er om gaat dat je de in Office 2002 aangemaakte documenten thuis ook kunt lezen en bewerken, zou je openoffice.org kunnen overwegen. Dat wil zeggen zolang er geen ingewikkelde opmaak in die Office 2002 documenten moeten komen.
 • Nou daar ben ik gezegend mee. Ik vervloek de Roc aventus die met dit systeem werkt. Kan ik mijn baas nu gaan vertellen dat ik dit niet kan leren omdat het systeem er niet meer is. De laatste poging is roc die me verder helpt om dit systeem te krijgen. Bij Ebay zie ik dit wel staan maar durf het niet aan om te bieden omdat ik straks heel duur uit bent. Even goed bedankt voor de tip.

  groetjes Mariaheleen
 • Ik kan je misschien wel helpen.. Ik heb je een berichtje gestuurd.
 • Doorgaans hebben onderwijsinstellingen een contract met Microsoft waardoor ze hun studenten tegen een kleine vergoeding een exemplaar van office voor thuis kunnen aanbieden, mogelijk dat de ROC je dus nog aan een oude versie kan helpen?
 • Dank jullie voor de moeite om te helpen. Ik ga dan proberen om bij het roc aventus een cd-tje te krijgen zodat ik mijn studie kan vervolgen.

  Groetjes

  Mariaheleen
 • Ik erger me toch wel een beetje aan de diverse heren die van mening zijn alsdat Office2000 verouderd, en dus onbruikbaar is.
  Koopt iedereen elk jaar het nieuwste model van hun auto?

  Met Office 2000 IS NIETS MIS en werkt uitstekend!!
  Alleen degenen die de allerlaatste snufjes willen hebben moeten bij de tijd blijven. Maar dat kost wel iedere keer geld…

  Als STUDIE- EN GEBRUIKSMATERIAAL is prima te werken met Office2000.
  Als je goed leert te werken met Office2000 kun je ook overweg met Office2009.

  MVG perloc
 • Office 2002 documenten kan ik gewoon gebruiken en wijzigen in Office 2000. Mogelijk dat er wel conflictyen bestaan, maar die ben ik zelf nog niet tegengekomen. Het is wel zo dat ik de samenvoeg functie in Word 2002 wel prettiger in het gebruik vind. Maar ja, het lukt me niet om een data bestand te veranderen dus op dat punt is net zo'n bagger als de samenvoeg functie in Word 2000.
  Op zich ben ik recentelijk teruggegaan van Office 2002 naar 2000. Hoofdzakelijk om praktische redenen, ik wilde Office 2002 niet opnieuw installeren, want ja deze is geactiveerd en moet dus op een ander systeem er dan weer af. Enne ja, Outlook 2002 werkt ook niet goed op Vista. Zover ik weet, gaat Microsoft dat ook niet oplossen. Een extra reden om die versie niet meer te gebruiken. Een kennis van mij gaat binnenkort daarom ook terug naar Office 2000. Ik denk ook niet dat ik een nieuwere versie van Office zou kopen. Ik vind Office gewoon te duur geworden.
 • Inmiddels ben ik geslaagd met een office 2002. Voor alsnog bedankt voor de moeite om mij te helpen.

  vriendelijke groeten

  Mariaheleen
 • Proficiat… das snel…. 8)
  PS: laatste dagen zenuwen… rondom het pakket… :?
 • [quote:8f635eb8ed="perloc"]Ik erger me toch wel een beetje aan de diverse heren die van mening zijn alsdat Office2000 verouderd, en dus onbruikbaar is.
  Koopt iedereen elk jaar het nieuwste model van hun auto?
  [/quote:8f635eb8ed]

  Feit is dat het een pakket van 8 jaar oud is en we inmiddels al verschillende versies verder zijn. Voor de gemiddelde huisvrouw (m/v) geen probleem, daar zijn de meeste opties toch overkill voor. De TS volgt echter een opleiding op dit punt en ik ga er derhalve van uit dat ze dus ook met de meer geavanceerde opties zal moeten leren werken (en dan vindt ik zelfs dat 2002 al te oud is!). Ik neem aan dat het de bedoeling is om hierna ermee aan de slag te gaan bij een werkgever? Sta je daar mooi met je diploma als ze daar al 2007 gebruiken.

  Wat de vergelijking met de auto, die koopt men niet elk jaar, maar elke 3-5 jaar vervangen is voor de meeste mensen de normaalste zaak van de wereld. Grappig dat er dan zo angstvallig aan een oud softwarepakket wordt vastgehouden terwijl je voor 130 euro weer up to date bent. (angst voor vernieuwing???)
 • Je kon wel eeens gelijk hebben. Als ik mijn diploma hebt, dan heb ik er waarschijnlijk niets aan. Maar ja,mijn baas betaald deze opleiding en het roc is mogelijk bang om te vernieuwen , of kosten besparen aan nieuwe programma's.

  Ik zal het er mee moeten doen,helaas.

  Heleen
 • [quote:f8de2a0f44="PS"][Grappig dat er dan zo angstvallig aan een oud softwarepakket wordt vastgehouden terwijl je voor 130 euro weer up to date bent. (angst voor vernieuwing???)[/quote:f8de2a0f44]Onzin, ik wil ook graag Acces (en Outlook) hebben, prijzen zijn totaal vele malen hoger dan 130 euro. Ik ben wel met je eens, als je iets koopt dan moet het wel de nieuwste versie zijn. Maar ik ga Microsoft nu uiteindelijk minder gebruiken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.