Vraag & Antwoord

OS Windows

Opstarten als Administrator in XP niet gewenst

4 antwoorden
  • Hallo, Ik heb het volgende probleem. Ik heb mijn bestaande account een wachtwoord gegeven en nu heb ik het probleem dat hij automtisch bij het opstarten inlogt als Administrator (hier heb ik geen wachtwoord op). Vervolgens kan ik me wel afmelden en naar mijn gewone account gaan. Hoe kan ik er voor zorgen dat ik alleen mijn huidige account krijg te zien en hier moet inloggen. Ik heb al geprobeerd om in het register een waarde aan te maken voor Administator en deze op 0 te zetten. Dit heeft niet geholpen. Alvast bedankt!
  • Beetje omgekeerde wereld, administrator zonder wachtwoord, gebruiker met wachtwoord. Automatisch inloggen kun je instellen met "control userpasswords2".
  • Het beste is waarschijnlijk zowel het beperkte rechten-, Administrator- en het verborgen Administrator account een sterk wachtwoord te geven. Een andere manier om automatisch op het beperkte rechten account in te loggen is via applicatie TweakUI. Enig uitleg daarover staat op de site van http://www.schoonepc.nl/optim/tweakuixp.html [quote:3d6ce8d21c] Bij het onderdeel Logon zijn er opties om een gebruiker automatisch laten inloggen [/quote:3d6ce8d21c] Een andere mogelijkheid is: Start > Configuratiescherm > Gebruikersaccounts > Gebruikersaccounts > De manier waarop gebruikers zich aan- en afmelden wijzigen. Daar zou je "Het welkomsvenster gebruiken" kunnen uitvinken.
  • als je tweak ui download (het is gratis) kun je de functie "autologon" gebruiken. Dat stel je hem zo in dat hij met het account met beperkte rechten opstart.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.