Vraag & Antwoord

OS Windows

Office 2007 blijft configureren

Anoniem
The Dragon
16 antwoorden
 • Bij alle programma's van office 2007 krijg ik de melding dat de installatie van office 2007 wordt geconfigureerd. Hier had ik voorheen geen last van. het maakt ook niet uit hoe ik de office onderdelen opstart (via het menu of door te klikken op een bestand). Het gebeurt zelf wanneer ik in outlook een mail probeer te versturen.

  Ik heb office al opnieuw geinstaleleerd, heb de installatieverrificatie al gedraaid, maar het probleem blijft bestaan. Heeft iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen?

  Groeten en vast bedankt

  Obiwan
 • [quote:fdba2456e3="Obiwan_kenobi"]Bij alle programma's van office 2007 krijg ik de melding dat de installatie van office 2007 wordt geconfigureerd. Hier had ik voorheen geen last van. het maakt ook niet uit hoe ik de office onderdelen opstart (via het menu of door te klikken op een bestand). Het gebeurt zelf wanneer ik in outlook een mail probeer te versturen.

  Ik heb office al opnieuw geinstaleleerd, heb de installatieverrificatie al gedraaid, maar het probleem blijft bestaan. Heeft iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen?

  Groeten en vast bedankt

  Obiwan[/quote:fdba2456e3]op de onderstaande site vindt je info hoe je dit kunt tegen gaan.
  maak de registersleutel aan die halverwege de site staat en volg de aanwijzingen.
  lees voor automatische registreren= configuren

  http://support.microsoft.com/default.aspx/kb/928091

  computer opnieuw starten

  succes rijshoorn
 • Rijshoorn bedankt. Moet ik dit voor elk onderdeel van office doen? In het artikel wordt namelijk alleen gesproken over word.
 • [quote:4c1d531c6b="Obiwan_kenobi"]Rijshoorn bedankt. Moet ik dit voor elk onderdeel van office doen? In het artikel wordt namelijk alleen gesproken over word.[/quote:4c1d531c6b] de registerregel geldt voor alle onderdelen van office 2007

  rijshoorn
 • De suggestie in het artikel heb ik uitgevoerd. helaas is het prbleem niet verholpen. Ik blijf bij het starten van elk onderdeel van office 2007 het volgende scherm krijgen:

  [img:1be9199d44]http://www.pgkajuitwingerd.nl/images/configuratie.jpg[/img:1be9199d44]
 • My penny.
  Office 2007 Configuration wizard HKEY_CLASSES_ROOT\.pip
 • Rosturp. Jouw verwijzing heeft inderdaad geholpen het probleem op te lossen. Enorm bedankt.
 • [quote:912b1fd727="Obiwan_kenobi"]inderdaad geholpen het probleem op te lossen.[/quote:912b1fd727]Mooi :D
  Bedankt voor het melden.

  Ik had mij uiteraard ingelezen om een bruikbare link te produceren, maar ben geen ervaringsdeskundige. Jij nu wel :wink:
  Voor de volgende met dit probleem, vermeld nog even de handeling(en).
  Jij alvast bedankt daarvoor.
 • I heb de tool "Security Explorer" gebruikt. Een trial is te downloaden op www.scriptlogic.com. Deze trial heeft de functie om het op te lossen.

  Het probleem is namelijk dat je de rechten moet aanpassen van
  HKEY_CLASSES_ROOT\.pip

  Ik heb de rechten van de registeringang gewijzigd met "Security Explorer" in die zin dat ik daar de gebruikers van de pc en de administrator volledige toegang gegeven heb. Deze stonden namelijk niet meer in het overzicht. Voor de zekerheid ook even kijken hoe de rechten staan van msiserver. Zet deze ook op full control

  Groeten,

  Hans
 • Kan iemand dit voor een leek stap voor stap mij uitleggen dan moet het lukken toch!

  Bij mij blijft nog steeds excel 2007 configureren als ik het opstart helaas.
  Het is zo irritant en duurd ook erg lang, zeker als je het veel gebruikt.

  Gr Maurice
 • [quote:1c844468dd="m-a-urice"]Kan iemand dit voor een leek stap voor stap mij uitleggen dan moet het lukken toch!

  Bij mij blijft nog steeds excel 2007 configureren als ik het opstart helaas.
  Het is zo irritant en duurd ook erg lang, zeker als je het veel gebruikt.

  Gr Maurice[/quote:1c844468dd]
  Misschien heb je hier iets aan :
  http://support.microsoft.com/ph/11346
 • Het is me niet gelukt hoor helaas, iemand nog een suggestie hoe ik dit moet oplossen stap voor stap.

  Thanks
 • Wat ook een optie is Office verwijderen en opnieuw installeren. http://support.microsoft.com/kb/928218/nl
 • Ik heb dit gevonden alleen dat werkt dus alleen voor word 2007 bij mij alleen nu excel nog maar dat krijg ik niet voor elkaar :evil:

  http://uksbsguy.com/blogs/doverton/archive/2007/07/21/how-to-get-rid-of-the-installer-configuration-dialog-when-running-office-2007-and-office-2003-on-the-same-system-for-vista-and-other-versions-of-windows.aspx
 • Niemand hier?
 • de enige manier waarop het mij tot nu toe lukte was: alles van office verwijderen, de resterende mappen handmatig weggooien, herstarten, en (zelfs al doe je het met revo) het register cleanen met ccleaner of nog liever eusing free registrycleaner. daarna wederom herstarten en (liefst één) office opnieuw installeren.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord