Vraag & Antwoord

OS Windows

[Vista] Service's

Anoniem
jolo
4 antwoorden
 • Hallo,

  Normaal ben ik echt niet iemand die heel snel hulp zou gaan roepen, maar ik ben nu toch teneinde raad. Vandaag terug van vakantie gekomen en weer eens de laptop op. Vista start normaal op, maar beneden in de balk staan maar 4 pictogrammen. De volume, internet (geen blauw ''rondje'', maar een kruisje, maar internet is wel geladen) en de energie. IE 8 start normaal op. Ik druk op Windows mail en dat doet het niet, en nog wel meerdere progamma's (paint, office 2007, Adobe Photoshop). Ik zoek naar msconfig en toen hing het hele start menu vast. Ik ga naar de veilige modus met internetverbindingen, waar ik wel alles kan opstarten. Waar ook msconfig het doet, daar staat bij services zo ongeveer alles op ''gestopt''. Na wat zoeken ben ik achter services gekomen, waar veel op handmatig staat. en waar ook niets gestart is. Ik alles op automatisch zetten en weer geprobeerd alles te starten, maar dat kan niet in de veilige modus. Ik naar de normale modus, helaas, niets gebeurd, ik services opzoeken en hij hangt weer vast. Toen kwam ik op systeemherstel, maar dit is ook teruggezet en het blijft hetzelfde (terwijl het toen niet was!). Ik weet niet meer wat ik moet doen.

  Even voor de duidelijkheid: Ik heb geen vista-cd bij deze laptop gekregen, en het is windows home basic.

  Alvast bedankt, ook voor het lezen van dit verhaal.

  Als er meer informatie nodig is, zeg het maar!

  Groet,
  Dylan
 • [quote:e6d905d80d="Dylann"]Even voor de duidelijkheid: Ik heb geen vista-cd bij deze laptop gekregen, en het is windows home basic. [/quote:e6d905d80d] Om welk merk/type laptop gaat het? Had je al systeemherstel al geprobeerd? Heb je dan wel een herstel CD/partitie? Had je daarmee geprobeerd je Vista installatie te repareren. Of als deze beide niet werken, zou je nog je harddisk kunnen laten terugzetten naar fabriek instellingen. Omdat dan alle data op je harddisk verloren gaat, is het maken van een back-up van alle onmisbare documenten vooraf, sterk aan te raden.
 • [quote:6f65eb3dd5="jolo"][quote:6f65eb3dd5="Dylann"]Even voor de duidelijkheid: Ik heb geen vista-cd bij deze laptop gekregen, en het is windows home basic. [/quote:6f65eb3dd5] Om welk merk/type laptop gaat het? Had je al systeemherstel al geprobeerd? Heb je dan wel een herstel CD/partitie? Had je daarmee geprobeerd je Vista installatie te repareren. Of als deze beide niet werken, zou je nog je harddisk kunnen laten terugzetten naar fabriek instellingen. Omdat dan alle data op je harddisk verloren gaat, is het maken van een back-up van alle onmisbare documenten vooraf, sterk aan te raden.[/quote:6f65eb3dd5]

  Toen kwam ik op systeemherstel, maar dit is ook teruggezet en het blijft hetzelfde (terwijl het toen niet was!). Ik weet niet meer wat ik moet doen Ik heb systeemherstel gehad. Ik heb geen vista-cd's erbij gekregen. Zou de harddisk resetten kunnen werken?
 • [quote:2cf0405a4c="jolo"][quote:2cf0405a4c="Dylann"]Even voor de duidelijkheid: Ik heb geen vista-cd bij deze laptop gekregen, en het is windows home basic. [/quote:2cf0405a4c] Om welk merk/type laptop gaat het? Had je al systeemherstel al geprobeerd? Heb je dan wel een herstel CD/partitie? Had je daarmee geprobeerd je Vista installatie te repareren. Of als deze beide niet werken, zou je nog je harddisk kunnen laten terugzetten naar fabriek instellingen. Omdat dan alle data op je harddisk verloren gaat, is het maken van een back-up van alle onmisbare documenten vooraf, sterk aan te raden.[/quote:2cf0405a4c]

  Het is een Acer Aspire 5315

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.