Vraag & Antwoord

OS Windows

Geheugen

Anoniem
vuurtoren
6 antwoorden
 • Hoi,

  Ik wilde vandaag guitar pro 5 installeren wat een .exe file is van 166 mb dat muziekbladen afspeelt voor gitaar. Toen ik de .exe file aanklikte verscheen er een dos scherm waar een tiende van een seconde verscheen: "Programma te groot voor geheugen"

  Ik weet niet waarom dit aangegeven wordt aangezien ik een pc heb met xp en een werkgeheugen van 1 gig. Mijn hardeschijf heeft nog 175 gig over en ik heb mijn virtueel geheugen (wisselbestand) of 1342 mb (aanbevolen) staan.

  Weet iemand wat er aan de hand is??

  P.S. ik heb het probleem niet bij andere programma's, want kan gewoon nog installeren en het kan bijna niet aan dit bestand liggen omdat ik het al eens eerder heb geïnstalleerd… :?
 • Er bestaat ook nog zoiets als geheugen voor DOS, het basis of conventioneel geheugen en dat is 640kb. (geloof ik)

  Is het een legaal programma of ergens gedownload?
 • Ik heb het van een vriend. Als ik het zo hoor van jou dan zal het vast wel een gedownload programma zijn. Kan ik op een andere manier het programma openen dan??
 • Het is denkelijk een ingepakte file, vraag aan die vriend waarmee hij dat heeft gedaan.

  Helpen met illegale software wordt hier niet op prijs gesteld.
 • [quote:88039dcf0d="Lange Pier"]Is het een legaal programma of ergens gedownload?[/quote:88039dcf0d]Het ene sluit het andere uiteraard niet uit.

  @mus: op de site van guitar pro staat een demo versie. Kijk eens of je die aan de praat krijgt.
 • Ik heb alles al verwijderd en de cd teruggeven. Ik heb het zelf niet zo op illegale troep, brengt alleen maar troep met zich mee. Toch bedankt voor de hulp :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.