Vraag & Antwoord

OS Windows

EISA-coniguratie copieren

6 antwoorden
  • Hallo, Een kennis van mij heeft een laptop van acer, met daarop een verborgen partitie met een EISA-configuratie. Hij is van plan om een grotere HD in zijn laptop in te bouwen en dus zijn ouder HD te vervangen. Is het mogelijk om de EISA-configuratie te copieren naar deze nieuwe HD? Groet, Marcel
  • Zou met elk goed backup of clone programma moeten kunnen. Sommige partitietools kunnen het ook.
  • Zou wel handig zijn om beide schijven in een PC erbij te hangen en dan kun je de gegevens ook gewoon kopieëren na de indeling van de nieuwe schijf, wel de eerste partitie aktief maken, de schijfletter worden dan denkelijk weer zoals ze waren. Werkt met SATA schijven, voor IDE schijven heb je dan wel converters nodig.
  • Bedankt voor de info, ik zal er gebruik van maken zodra mijn kennis de HD heeft. Groet, Marcel
  • [quote:36af48f1c3="Lange Pier"]Zou wel handig zijn om beide schijven in een PC erbij te hangen en dan kun je de gegevens ook gewoon kopieëren na de indeling van de nieuwe schijf, wel de eerste partitie aktief maken, de schijfletter worden dan denkelijk weer zoals ze waren. Werkt met SATA schijven, voor IDE schijven heb je dan wel converters nodig.[/quote:36af48f1c3] Heb je misschien voorbeelden van deze programmatuur?
  • Ik denk dat hij met converters stukjes hardware bedoelt die de signalen van SATA naar IDE vertalen en omgekeerd. Dat is dus geen programmatuur. Als je even Googled op "sata ide converter" vind je er diverse.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.