Vraag & Antwoord

OS Windows

Systeemherstel in Windows XP werkt nieet meer

5 antwoorden
  • Ik probeerde in het weekend in Windows XP met Systeemherstel een eerder herstelpunt terug te zetten. Ik heb daartoe in Systeemherstel een herstelpunt van een bepaalde datum gekozen. Tenslotte kom ik in een venster waar ik het gekozen herstelpunt moet bevestigen door op Volgende te klikken. Maar als ik dat doe gebeurt er vervolgens helemaal niets meer. Ik zie wel heel even een zandlopertje op mijn scherm maar verder gebeurt er niets. Wie weet de oplossing voor dit probleem?
  • Al een ander herstelpunt geprobeerd?Is windows up to date,ook gescand op virussen?
  • Probeer dit eens : Systeemherstel herinstalleren: Start->Uitvoeren->type hier c:\windows\inf ->OK Zoek het bestand sr.inf en klik met rechts. Klik met links op installeren. Stop de XP CD in de CDRomspeler,blader naar de i386 map,klik op Openen en dan OK. (met dank aan Free_roelie )
  • Wat ook kan helpen, is systeemherstel uit en weer aanzetten. Alle bestanden/herstelpunten worden dan verwijderd, en daarna zou het weer goed moeten werken.
  • Hartelijk dank voor alle reacties. Ook andere herstelpunten werken niet. Het systeem is up to date en gescand op virussen. Systeem herstel opnieuw installeren is geen optie omdat er geen cd van Windows XP is (zit niet bij de Acer laptop). De laatste suggestie (systeemherstel afzetten en na reboot weer aanzetten) zal ik proberen, maar dan ben je inderdaad wel alle herstelpunten kwijt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.