Vraag & Antwoord

OS Windows

zoekfunctie vanuit start werkt niet

4 antwoorden
  • Als ik iets op mijn computer wil zoeken en ik gebruik daarvoer de functie ZOEKEN via start (windows XP) dan krijg ik geen resultaat te zien. Het zandlopertje blijft zichtbaar en het zoeken komt niet aan een eind. Dat probleem is plotseling opgetreden. Vanuit een icoontje op de taakbalk kan ik dan ook niets anders meer opstarten. Die de Pc weer opnieuw op te starten. Hoe kan ik dit oplossen om deze zoekfunctie weer te kunnen gebruiken? alvast bedankt voor enige reactie.
  • vaak zoeken naar de bekende speld in de bekende hooiberg, als je oorzaak wilt achterhalen. als het plots is opgetreden, probeer dan een herstelpunt van vóór die tijd terug te zetten, cq iets te deïnstalleren wat mogelijk als oorzaak kan geleden.
  • Het is wel plotseling opgetreden maar wanneer precies weet ik niet meer. Dus weet ik ook niet welke hersteldatum ik zou moeten kiezen. Er moet een echte oplossing voor zijn denk ik alleen ken ik hem niet.
  • [quote:8a10fc2c23]Search - Doesn't Work Open Explorer and go to the Windows\Inf folder. Locate the srchasst.inf file. Right click it and select Install. You'll need your XP CD or the files from the I386 folder. (This fix will require you to have your Win XP CD). The Windows\Inf folder is a hidden folder. You can adjust your Explorer Folder Options (View tab) to Show hidden files and folders. You can also click Start, Run and enter %SystemRoot%\Inf to open directly to the Inf folder. [/quote:8a10fc2c23] Probeer dat eens.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.