Vraag & Antwoord

OS Windows

Scherm op zwart

5 antwoorden
  • Heb dinds enkele dagen een nieuwe pc in huis. Nog met XP. Als ik dat bakje een tijdje niet gebruik gaat het scherm op zwart. Heb ettelijke toetsen gebruikt om het weer tot leven te brengen, maar alleen een -harde- reboot brengt uitkomst. Op de scherminstelling heb ikniets bijzonders gezien. Is er iemand die weet hoe de monitor weer actief te krijgen ??
  • [quote:7576c05fff="opamax"]Heb dinds enkele dagen een nieuwe pc in huis. Nog met XP. Als ik dat bakje een tijdje niet gebruik gaat het scherm op zwart. Heb ettelijke toetsen gebruikt om het weer tot leven te brengen, maar alleen een -harde- reboot brengt uitkomst. Op de scherminstelling heb ikniets bijzonders gezien. Is er iemand die weet hoe de monitor weer actief te krijgen ??[/quote:7576c05fff] klinkt als stand by dan moet je m compleet opnieuw starten idd, computer draait wel, maar schijf word uitgeschakeld, alles op laag energieniveau. Door de computer even uit en aan te zetten gaat hij dan weer verder waar je gebleven bent. Je kunt dit in configuratiescherm -> energiebeheer -> systeem op stand b -> Nooit als je wilt kun je dan ook gelijk slaapstand op nooit zetten. Hopelijk is het enkel dat.
  • Van de 4 mogelijkheden stonden er 3 al op NOOIT. Systeem op standby stond op 10 min en staat nu ook op NOOIT. Afwachten even. Vriendelijk dank voor de tip !
  • en, probleem opgelost?
  • lijkt er best wel op. zal vannacht pc AAN laten en monitor UIT. Dan weet ik het morgen. Zal het laten weten. So far

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.