Vraag & Antwoord

OS Windows

ASScrPro.exe / xInsIDE.exe

Anoniem
gerben
5 antwoorden
 • Bij mijn Asus U3Sg laptop kwamen een aantal softwarepakketten van Asus mee. De meeste heb ik verwijderd omdat ik deze niet gebruik. Nu staat er in de opstartmap ook standaard het programma: ASScrPro.exe Een snelle search op google levert op dat het Asus Screen Protector is.

  Een ander programma wat ik niet ken is xInsIDE.exe is deze ook van belang voor het functioneren van de laptop?

  Weet iemand waar deze programma's voor dienen en wat ze doen? Dan kan ik bepalen of ik ze kan uitschakelen uit de opstartmap / verwijderen van de laptop
 • http://www.bleepingcomputer.com/startups/xInsIDE.exe-21960.html
  http://www.google.nl/search?hl=en&q=xInsIDE.exe
 • [quote:796cabd3e2="gerben"]http://www.bleepingcomputer.com/startups/xInsIDE.exe-21960.html
  http://www.google.nl/search?hl=en&q=xInsIDE.exe[/quote:796cabd3e2]
  Bedankt voor je snelle antwoord maar deze resultaten heb ik ook gevonden op google en zeggen mij niet waar het programma voor dient.
 • Dit staat erbij: "Added by the Raid drivers for JMB36X chipsets". Afgaande op JM zal het wel voor een jmicron chip zijn. Lijkt me overbodig als je geen raid gebruikt. Je kunt ook het ding eens afbreken, en kijken wat er gebeurt.
 • [quote:3f59bf38c0="gerben"]Dit staat erbij: "Added by the Raid drivers for JMB36X chipsets". Afgaande op JM zal het wel voor een jmicron chip zijn. Lijkt me overbodig als je geen raid gebruikt. Je kunt ook het ding eens afbreken, en kijken wat er gebeurt.[/quote:3f59bf38c0]
  Haha, ik weet niet eens wat een jmicron chip is. Kun je dit me uitleggen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.