Vraag & Antwoord

OS Windows

[VISTA]Mappen terug naar oorspronkelijke config.

7 antwoorden
  • Hallo. Ik heb ruim 70GB aan muziek op mijn pc staan, netjes georganiseerd in mappen. Eerste de muziekstijl, dan nog mappen met "losse nummers" , "va albums" en "albums", alles duidelijk enzo. Nu heb ik bearshare gedownload, dir verandert om naar te downloaden, krijg ik een pop-up schermpje: Wilt u de bibliotheek herorganiseren?. Ik nam aan dat dat gewoon de library in het programma is.. Nu staan al mijn mappen onder elkaar. Geen subcategorie, niets. Sommige artiesten hebben een eigen map, sommige staan als losse mp3 in de hoofdmap "muziek". Dit is behalve storend ook nog is enorm onoverzichtelijk. Is er een manier om de mappen terug te zetten naar de vorige configuratie? Dus naar de indeling zoals ze hiervoor stonden? Ik heb als systeemherstel gedaan maar die haalde niets uit.. Gr, Sander
  • Even systeemherstel toepassen,naar een herstelpunt voor de download.
  • [quote:da999debca="The Dragon"]Even systeemherstel toepassen,naar een herstelpunt voor de download.[/quote:da999debca] Laatste zin van m'n verhaaltje.. :) Werkte dus niet, zette wel een windows update terug maar de mappen stonden zoals ze eerst stonden..
  • Sorry ik zat 3 dingen tegelijk te doen. Heb je download al verwijderd?En gekeken hoe de situatie dan is?
  • [quote:b3d9d5e100="The Dragon"]Sory ik zat 3 dingen tegelijk te doen. Heb je download al verwijderd?En gekeken hoe de situatie dan is?[/quote:b3d9d5e100] Geen probleem. Je bedoelt bearshare verwijderen? Volgens mij helpt dat niet, want de mappen staan in principe los van bearshare.. maar zal 't is proberen. EDIT: Bearshare verwijdert en pc gereboot. Mappen staan nog steeds hetzelfde.
  • Moeilijk,er is niet nog een backup ergens?
  • [quote:3e5bfa7def="The Dragon"]Moeilijk,er is niet nog een backup ergens?[/quote:3e5bfa7def] Hmm, voor zover ik weet niet.. Misschien is er ergens aan handige widget programma voor?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.